Skocz do zawartości
esem

Dell vs. Samsung

Rekomendowane odpowiedzi

To żadne leżaki magazynowe xD

Monitory mają owszem 36 miesiecy gwarancji, nawet ok. 38 miesięcy ale od DATY WYPRODUKOWANIA. X-KOM podaje 34 miechy właśnie dlatego, żeby nie było potem skarg, że ktoś kupił mońka i po sprawdzeniu pozostałej gwarancji po service tagu okazuje się że zamiast 36 miechów ma ten miesiąc czy dwa mniej. Co więcej, to i tak jest swego rodzaju zabezpieczenie tylko, bo te mońki nie leżą na magazynie nigdy dłużej niż dwa tygodnie od dostarczenia :) Więc po zakupie może się okazać, że masz na monitor nawet te 37 miesięcy gwary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To żadne leżaki magazynowe xD

Monitory mają owszem 36 miesiecy gwarancji, nawet ok. 38 miesięcy ale od DATY WYPRODUKOWANIA. X-KOM podaje 34 miechy właśnie dlatego, żeby nie było potem skarg, że ktoś kupił mońka i po sprawdzeniu pozostałej gwarancji po service tagu okazuje się że zamiast 36 miechów ma ten miesiąc czy dwa mniej. Co więcej, to i tak jest swego rodzaju zabezpieczenie tylko, bo te mońki nie leżą na magazynie nigdy dłużej niż dwa tygodnie od dostarczenia :) Więc po zakupie może się okazać, że masz na monitor nawet te 37 miesięcy gwary.

Od wczorajszego późnego popołudnia użytkuję Della. Jak na razie wszystko O.K. Zobaczymy co powie Synek jak zacznie grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. wg rozmowy telefonicznej z obsługą sklepu jest to dostawa z marca tego roku. zobaczymy jak przyjdzie

Nie wiem jak Twój ale mój to leżak magazynowy: wysłany przez Dell do X-COM 2010-02-24. Czyli w Częstochowie leżał miesiąc. :unsure:

Jak doczytać datę produkcji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po lewe stronie monitora, tam gdzie masz wejscia usb jest taka mała plakietka, która se wysuwa i tam jest data produkcja. Mój jest z grudnia 2009, Rev A01. Co do samego monitora jest jak dla mnie troche za jasny( jasnośc nawet ustawiam na 0), no i troche mało żywe te kolory w grach.Czcionka tez taka rozmyta. Pewnie trzeba troche ustawieniami sie pobawic :unsure:

Edytowane przez drizzt24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po lewe stronie monitora, tam gdzie masz wejscia usb jest taka mała plakietka, która se wysuwa i tam jest data produkcja. Mój jest z grudnia 2009, Rev A01. Co do samego monitora jest jak dla mnie troche za jasny( jasnośc nawet ustawiam na 0), no i troche mało żywe te kolory w grach.Czcionka tez taka rozmyta. Pewnie trzeba troche ustawieniami sie pobawic :unsure:

Mam to samo :sad:

Czyli dwa miesiące przeleżał u Dell i miesiąc w X-COM :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Twój ale mój to leżak magazynowy: wysłany przez Dell do X-COM 2010-02-24.

Hehehe leżak magazynowy to dla Ciebie każdy produkt który LEŻY na magazynie dłużej niż tydzień? dwa? miesiąc? Uściślij bo jakieś brednie szerzysz ;)

BTW, firma to X-KOM nie X-COM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi