opolin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 prosze o pomoc bo mam problem dostalem smsa od ery ze mam wiadamosc i ze mam wejsc na stronke ktora mi podali wszedlem a tam nic nie ma !!! niewiem jak sie odbiera mmsy a nie powinno przyjsc na telefon normalnie prosze o pilna pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Normalnie to jest takie trudne że powinieneś sobie kupić instrukcję. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 tylko ze ja ten telefon pozyczylem na kilka dni !!!! i nie mam instrukcji !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 i nie chcem takichh odpowiedzi jak to gosciu napisales po prostu sie pytam o pomoc a nie kup se instrukcje !!! boshe co za ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 no co nikt niewie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 wg. mnie to powinienes go dostac do telefonu, i normalnie se ogladac jak normalnego sms'a ale nigdy nie mailem z tym doswiadczenia wiec moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 heheh juz mam wlaczono ta usluge ale teraz mam inne pytanie jak sie wlacza GPRS w tym telefonie tzn aktywowuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 prosze o pomoc bo mam problem dostalem smsa od ery ze mam wiadamosc i ze mam wejsc na stronke ktora mi podali wszedlem a tam nic nie ma !!! niewiem jak sie odbiera mmsy a nie powinno przyjsc na telefon normalnie prosze o pilna pomocCo to znaczy jak sie odbiera? Normalnie, przecież żadną korbą nie trzeba kręcić zeby MMS przyszedł, tylko ktoś ci musi go wysłać. Chyba ze nie masz uaktywnionej tej usługi... Piszesz o tym problemie jakbys chcial a nie mogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 no mam uaktywniona ale teraz jka sie uaktywnia GPRS ?? jaki many ty nieiwesz a piszesz o co chodzi wogole masz ten telefon chlopie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 no mam uaktywniona ale teraz jka sie uaktywnia GPRS ?? jaki many ty nieiwesz a piszesz o co chodzi wogole masz ten telefon chlopie ??Co sie denerwujesz? Eh :/ co za ludzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ej ziomek mój kumpel ma taki telefon to jutro do niego kikne i ci dam cynk oka?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 oki czekam na odpowiedz od CIEBIE dzieki za fatyge no nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...