Skocz do zawartości
poca

Budżet domowy

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam programu do obsługiwania domowego budżetu. Zależy mi przede wszystkim na prostocie. Kobieta będzie go też między innymi używać, a nie chciałbym zasypać ją arkuszami w Excelu.

Próbowałem działać z webową aplikacją https://intelitechserver.com/Default.aspx Personal Finance. Działa naprawdę nieźle. Dużo możliwość. Dostęp z każdego komputera. Jednakże wolałbym aplikacje zainstalowaną na kompie bezpośrednio, która dodatkowo działa szybko. Nie tak jak wcześniej wspomniana strona...

Rzuciłem też okiem na Budżet Domowy. Troszkę mnie przytłoczyła ilość opcji.

Może Wy znacie coś ciekawego a jednocześnie prostego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej stronce jest kilka linków do budżetu domowego. (nietylko bo też pity widziałem)

Budżet domowy - darmowe programy

Nie znam tych programów. Tylko zagooglowałem.

Nie wiem dokładnie jakie funkcje cie interesują, ale zrobienie gotowej tabelki w excelu i umożliwienie w niej wpisywania tylko kwot działa najlepiej. Trzeba tylko sie dobrze zastanawić co i jak. Z tym że ja używam takiej tabelki do kontrolowania rachunków :) tylko i wyłącznie a nawet bardziej terminów.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi