poca Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Szukam programu do obsługiwania domowego budżetu. Zależy mi przede wszystkim na prostocie. Kobieta będzie go też między innymi używać, a nie chciałbym zasypać ją arkuszami w Excelu. Próbowałem działać z webową aplikacją https://intelitechserver.com/Default.aspx Personal Finance. Działa naprawdę nieźle. Dużo możliwość. Dostęp z każdego komputera. Jednakże wolałbym aplikacje zainstalowaną na kompie bezpośrednio, która dodatkowo działa szybko. Nie tak jak wcześniej wspomniana strona... Rzuciłem też okiem na Budżet Domowy. Troszkę mnie przytłoczyła ilość opcji. Może Wy znacie coś ciekawego a jednocześnie prostego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Na tej stronce jest kilka linków do budżetu domowego. (nietylko bo też pity widziałem) Budżet domowy - darmowe programy Nie znam tych programów. Tylko zagooglowałem. Nie wiem dokładnie jakie funkcje cie interesują, ale zrobienie gotowej tabelki w excelu i umożliwienie w niej wpisywania tylko kwot działa najlepiej. Trzeba tylko sie dobrze zastanawić co i jak. Z tym że ja używam takiej tabelki do kontrolowania rachunków :) tylko i wyłącznie a nawet bardziej terminów. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 W excelu 2007 są już gotowe tabele. Jest ich kilka na różne okazje. Poniżej przykładowe: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...