S4racen Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Witam Także poszukuje dobrze wentylowanej i cichej obudowy do 400 złotych. Nie chcę obudowy z drzwiczkami i świecącymi wentylatorami, okna w boku też mi do niczego nie jest potrzebne. Muszą w nią spokojnie wchodzić najdłuższe karty graficzne i wysokie radiatory na procesor ok.160mm wysokości. Podoba mi się Coolmaster CM 960 II Advanced Black Perl. Boje się tylko, że nie będzie cicha. Od razu mówię, że Fractal Design R2 jakoś mi nie leży. Będę wdzięczy na wszelkie propozycje i porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Coolmaster 690 II Advanced to bardzo dobra buda w tej cenie mój faworyt a co do wentylatorów to jeśli będzie ci przeszkadzał ich szum zawsze można je "przykręcić" Edytowane 23 Marca 2010 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Boje się tylko, że nie będzie cicha. Bo pewnie nie będzie, ona nie tłumi hałasu. Jak wszystkie wentyle będziesz miał ciche to wiadomo, że hałasować nie będzie, ale te dołączone do obudowy królami ciszy nie są i raczej szybko pogorszą się ich własności akustyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Witam A jakaś podobna buda do CM 960, która pozwoli w większym stopniu zachować cisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubilas Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Witam A jakaś podobna buda do CM 960, która pozwoli w większym stopniu zachować cisze? Może coś z Lian-li? Np. Lian Li PC-7FN • Sklep Komputerowy ProLine.pl Wrocław Też się przymierzam do jakiejś cichej obudowy, u mnie wybór padnie chyba na Fractala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...