stahurski Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Nie potrafię wprowadzić pc w stan wstrzymania.Przy wyłącz jest także uruchom ponownieoraz stan wstrzymania.Po kliknięciu na stan wstrzymaniajuz prawie się wyłącza ,ale po 2 sek pojawia się taka plansza: Na drugim pc z identyczną pł.gł. przechodzi bez problemu w stan wstrzymania . Konta użytkowników są takie same. Działo się to przed i teraz po formacie,czyli nie jest to wina zamulonego windowsa,biosu też chyba nie. Edytowane 23 Marca 2010 przez stahurski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Sterownik sieciówki, dźwiękówki, bezprzewodowej myszy lub klawiatury, sterownik kabla telefonu lub modułu Bluetooth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stahurski Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Próbowałem pousuwać"zbędne" sterowniki,ale bez powodzenia,jednak znalazłem przyczynę: w tej zakładce konta użytkowników miałem zaznaczone Użyj szybkiego przełączania użytkowników i to właśnie było przyczyna całego zamieszania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...