Skocz do zawartości
SiQEL

Problemy z niewłączającymi się programami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegoś czasu mam problemy z uruchamianiem się niektórych programów. Były to xfire i inne tego pokroju (teamspeak itp). Wykonałem format przestało, ale po formacie znów gg bitcomet i utorrent mi nie chcą się włączać. Jest taki problem że proces wyskakuje ale nie da się go zakończyć. Miałem nawet kłopoty z normalnym wyłączeniem pc'eta kiedy włączyłem np bitcomet. Mój system to Windows XP Prof. SP3 wszystkie aktualizacje najnowsze stery grafy i płyty raczej też komputer stary ma około 6 lat ale to sam procesor bo reszta była wymieniana. Proszę o pomoc bo nie znalazłem podobnych postów i ludzi z tym samym problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznij od sprawdzenia pamięci, dysku i zasilacza (patrz: przyklejone tematy) oraz zainstalowania dobrego antywirusa - np tego.

Mam z netii Bezpieczny Internet to jest chyba F-secure

sprawdziłem dysk i ram nie ma z nimi problemów nie sądzę żeby z płytą i innymi komponentami był problem bo nie tyczy się on wszystkich programów ale niektórych proszę o inną pomoc jak ktoś wie co robić

Proszę o sensowne odpowiedzi

Edytowane przez SiQEL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Przed tym chroni przeglądarka wykrywająca próby podszywania się witryn (np. Firefox) oraz zdrowy rozsądek przy odbieraniu poczty i przeglądaniu Sieci. Jeśli nie będziesz uruchamiał w ciemno programów od obcych osób, wchodził na podejrzane strony wysłane przez obce osoby i nie podasz swoich danych komuś przez telefon/ w mailu, to raczej nic Ci nie grozi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi