SiQEL Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Witam od jakiegoś czasu mam problemy z uruchamianiem się niektórych programów. Były to xfire i inne tego pokroju (teamspeak itp). Wykonałem format przestało, ale po formacie znów gg bitcomet i utorrent mi nie chcą się włączać. Jest taki problem że proces wyskakuje ale nie da się go zakończyć. Miałem nawet kłopoty z normalnym wyłączeniem pc'eta kiedy włączyłem np bitcomet. Mój system to Windows XP Prof. SP3 wszystkie aktualizacje najnowsze stery grafy i płyty raczej też komputer stary ma około 6 lat ale to sam procesor bo reszta była wymieniana. Proszę o pomoc bo nie znalazłem podobnych postów i ludzi z tym samym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zacznij od sprawdzenia pamięci, dysku i zasilacza (patrz: przyklejone tematy) oraz zainstalowania dobrego antywirusa - np tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Zacznij od sprawdzenia pamięci, dysku i zasilacza (patrz: przyklejone tematy) oraz zainstalowania dobrego antywirusa - np tego. Mam z netii Bezpieczny Internet to jest chyba F-secure sprawdziłem dysk i ram nie ma z nimi problemów nie sądzę żeby z płytą i innymi komponentami był problem bo nie tyczy się on wszystkich programów ale niektórych proszę o inną pomoc jak ktoś wie co robić Proszę o sensowne odpowiedzi Edytowane 23 Marca 2010 przez SiQEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zmień antywirusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zmień antywirusa. a co w nim złego widzisz to dobry program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 ok dzięki za rady to była jednak wina antywirusa. Jeszcze pytanko czy Avira dobrze chroni przed kradzieżą danych tj przy bankowości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Nie. Przed tym chroni przeglądarka wykrywająca próby podszywania się witryn (np. Firefox) oraz zdrowy rozsądek przy odbieraniu poczty i przeglądaniu Sieci. Jeśli nie będziesz uruchamiał w ciemno programów od obcych osób, wchodził na podejrzane strony wysłane przez obce osoby i nie podasz swoich danych komuś przez telefon/ w mailu, to raczej nic Ci nie grozi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...