solmyr Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Chyba nie było takiego tematu, no cóż uzależniłem się od logitech illuminated:) I teraz chcę zmienić sobie laptopa i chciałbym mieć w nim taką klawiaturę. Czy możecie podać jakie lapki mają taki bajer (oprócz macboka pro) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Alienware, Dell XPS M1730, Precision M6400/6500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 zagraniczne wersje toshiby a500 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 jako opcje wszystkie nowe Dell Vostro i XPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Wszystkie poza europą wersje Vaio F11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Studio XPS 16 - cała seria. Asus G73 Asus G51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 W zwykłym Dellu Studio też można dopłacić do podświetlenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Znalazłem jeszcze toshiba u500. Dell xps, vostro i ta toshiba mi się podobają. Szkoda że thikpad edge nie ma takiej klawiatury, bo wtedy brałbym bez zastanowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrostBite Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 MacBooki Pro:) Te nie-pro to nie wiem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Te nie pro nie mają. Macbooka pro nawet bym kupił, ale strasznie słabe bebechy mają jak na swoją cenę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Dell XPS M1730 z podswietlana klawitura wygląda naprawde bardzo efektownie,oraz Asus G51. To chyba jedyne modele zgodne z Twoimi oczekiwaniami jakie moge polecic,oczywiscie patrze na nie przez pryzmat własnego gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...