Dalton Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Skąd można dorwac najnowsze sterowniki do tej karty , byłem na stronie producenta płyty ale kapa te same to ja mam na cd :( , jesli ktos moze pomóc prosze o jakis link lub namiar thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Odwiedź stronkę realtek'a. Niestety nie pamiętam adresu. Zobacz w dowolnej wyszukiwarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 http://www.realtek.com.tw/ Najnowsze stery z maja 03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Thnx za pomoc :) w koncu mam dzwięk w GTAVC :) narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...