Elos Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Witam, Zakupiłem wczoraj kartę E-mu 0202 USB i niestety mam z nią problemy na Windows 7 64 bity. Mianowicie przy uruchomieniu systemu, kiedy karta jest wpięta, system jej nie wykrywa. Tzn. ogólnie jest widoczna, ale sterowniki tego nie widzą --> E-mu USB Control panel jest z wykrznikiem. Dopiero jak kilka/kilkanaście razy powłączam, powyłączam kartę z USB to zaskakuje i wszystko działa poprawnie. Oczyiwiście sterowniki przeinstalowywałem wielokrotnie. Zrobiłem również update firmware karty. Czy miał ktoś z was podobny problem? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Osobiście mam win7 x64 i EMU 0404USB -> sterowniki są te same bo i kontroler USB raczej ten sam - nie zaobserwowałem najmniejszych problemów z moją kartą pod tym OSem. Sprawdź jeszcze u kogoś innego na dowolnym systemie i jeśli problem nadal występuje to na gwarancję, bo dziwne to zachowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...