brusse Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Witam Mam na dysku na partycji primary XP, na drugiej partycji logic zainstalowałem win7, instalacja bez problemu do momentu ponownego uruchomienia, pokazuje się na chwile menu wyboru systemu i wyskakuje błąd że winload canon find or file is coruppted i 0xc000000d, jeszcze jest żeby spróbować autonaprawy z płyty co nic nie dało, mogę wybrać wcześniejszy system(XP) i odpala się normalnie(Winload jest normalnie w system32). Już mam dość tego, w czym tkwi problem?? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Uszkodzony dysk lub walnięta instalka systemu. Ostatecznie pamięć ram. Czytaj przyklejone tematy - tam jest opis diagnostyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Przeczytałem przyklejone tematy Dysk i pamięć testowane sprawne, instalka sprawna testowana działałą na wirtualnym PC i 2 innych normalnych PC Zainstalowałem na partycji systemowej tam gdzie był XP i działa normalnie tylko że XPka nie mam ;/ Czy przy 7 trzeba trzymać się zasady instalowania systemów od najstarszego,bo nie instaluje się ich na tej samej partycji? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Dokładnie tak - nie można instalować systemów na tej samej partycji i powinno się instalować najpierw starszy, potem nowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...