Xeper1 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Witam, Chcialbym w najblizszych dniach kupic monitor. Jaki? Nie wiem..., ale wiem, ze ma miec: do 21" cyfrowy tuner TV zgodny z naszym systemem mpeg4 choc jedno wejscie HDMI do ewentualnego podlaczenia DVD/BR/konsoli Jesli chodzi o zastosowania komputerowe, to nie mam jakis specjalnych wymagan: internet, office, rzadko jakas gra w 3d. GPU w moim kompie to 7600GS Bardzo prosze o Wasza pomoc! Pozdrawiam, Xep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Ileż takowych jest dostepnych?praktycznie tylko samsung i byc może LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ileż takowych jest dostepnych?praktycznie tylko samsung i byc może LG No dokladnie. Dlatego z tej dosc waskiej oferty chcialbym wybrac lepsza opcje. No chyba, ze nie ma specjalnej roznicy... Pozdrawiam, X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...