bigzzgib Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Czym oprócz windows media player można odtworzyć pliki WMV bo coś mi się skopało i ten wspaniały program przy próbie otwarcia ww pliku informuje mnie że program wykonał nieprawidłową operację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Prawie każdym odtwarzaczem bo większość korzysta z bibliotek media playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zainstaluj inna wersje bo pewnie masz 7.1. Nigdy nie udalo mi sie jej odpalic - zawsze: "program spowodowal..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 w katalogu C:program fileswindows media player masz mplayer2.exe - to jest WMP 6.4 który wymiata w porównaniu z 7.1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...