pedroz Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy jest jakas różnica między sound blasterem 128 na PCI a zintegrowanym na płycie kontrolerem AC97, opłaca się montować mojego starego SB128 do płyty z AC97 (C-Media CMI8738)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 posluchaj jednego i drugiego na dobrych glosnikach a zobaczysz :)))) JEST OGROMNA ROZNICA !!!! Poza tym ja u siebie mam AC97 i podlaczone do tego sluchawki i microfon do gry w CSa w nocy, a do SB128 podlaczone sa kolumny do filmow muzy i ogólnie i po prostu jedno urzadzenie wylaczam a drugie wlaczam w managerze urzadzen ... no need to restart :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czyli sb128 jest lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Nie koniecznie zależy jaki układ dźwiękowy jest zastosowany na płycie głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ale generalnie tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ok, dzięki. zaproszę jeszcze znajomego audiofila to mi powie co lepiej gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 No i jeszcze sb128 nie obciąza tak proca jak AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...