bruce Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Wiecie co narta.... Co mnie obchodzi ze jego koles nawalil!!!!!!!!! Ja prosilem o pomoc on mi ja zaoferowal ale NIE BYLO MOWY O ZADNYM KOLESIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tu kolejne .......... sie za nim wstawiaja......... Jezeli jakies moderator to w ogole czyta to niech to zamknie bo widze ze ludzie tu nie dostrzegaja podstaw etyki w obcowaniu miedzy ludzmi (szkoda mi was)!!!!!!!!!!!!! (a coniektorzy ktorzy maja nad obrazeczkiem jakies masywny napis typu nalogowy uczestnik powinni sie wstydzic ze potepieaja kogos za to ze zwraca ludziom uwage na niekompetencje "kolegi" forumowicza!!!!!!!!!!!) ROTFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie no......... dobra... z mojej strony jak narazie EOT....nie chce sobie psuc nastroju przed pieknym jutrzejszym dniem...... zbyt ciekawie sie zapowiada..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...