kocurek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Witam, zainstalowałem siódemke obok Xp i mam problem ze sterami kontrolera dysków sata do płyty (asus m2r32-mvp) na stronie asusa nie ma do 7 i winda zainstalowała standardowe do ata, w biosie mam poprawnie ustawione i pod xp wszystko gra, jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Jestes pewien, ze sa potrzebne? Probowales instalowac 7 w trybie sata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Jestes pewien, ze sa potrzebne? Probowales instalowac 7 w trybie sata? instalowałem normalnie, z płyty. w trybie sata tzn z dyskietką? bo nie miałem żadnej w komplecie, podobno nie jest potrzebna. jednak po testech w evereście wygląda że jest ok, te same prędkości pod XP i 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...