poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 W czasie wycieczki do Pragi mój kumpel - Bucu. Odwalił niezłą minkę. Jak oceniacie tego ryja :mrgreen: :mrgreen: Jakby nie działało :: www.navypol.boo.pl/praga_0022.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 a mniejszej objetosciowo fotki to sie nie dalo zrobic ? 250 kilo na 640px (szerokosc) fotke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Teraz to już się czepiasz ;) Taki ładny ryj, czekam na opinie, a Ty mi tu o wymiarach. Lepiej zagłosuj ! :mrgreen: :mrgreen: Obrazek ma 640x480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 W czasie wycieczki do Pragi mój kumpel - Bucu. Odwalił niezłą minkę. Jak oceniacie tego ryja :mrgreen: :mrgreen: IMHo wygląda jakby kupe robił 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 "]a mniejszej objetosciowo fotki to sie nie dalo zrobic ? 250 kilo na 640px (szerokosc) fotke ?Eee to i tak jest OK, ludzie mi czasem BMP na maila przesylaja :) A rekord to bylo 32MB fotek na email !!!! Niektorzy mnie po prostu rozbrajaja... btw. jutro mam matme pisemna, a w sobote ustna... Normalnie jeszcze kilka egzaminow i sie przekrece... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 W czasie wycieczki do Pragi mój kumpel - Bucu. Odwalił niezłą minkę. Jak oceniacie tego ryja :mrgreen: :mrgreen: IMHo wygląda jakby kupe robił 8) popieram tego pana w rozowych rajstopach ( to zart ) ;) :lol: to na 100% kupa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 btw. jutro mam matme pisemna, a w sobote ustna... Normalnie jeszcze kilka egzaminow i sie przekrece... a chcesz w php moj skrypt do kompresji jpg ? dynamicznie generuje wszystko - tylko musial bym pomyslec jak zrobic by potrafil dynamicznie przetworzyc fotke z jakiegos url bez potrzeby przyjmowania jej na wlasny serwer choc nie znam sie na phbb i nie wiem czy tam sie da dolaczyc takie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Fajnie Ci się udało ująć tego Gostka.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 "]a chcesz w php moj skrypt do kompresji jpg ? dynamicznie generuje wszystko - tylko musial bym pomyslec jak zrobic by potrafil dynamicznie przetworzyc fotke z jakiegos url bez potrzeby przyjmowania jej na wlasny serwer choc nie znam sie na phbb i nie wiem czy tam sie da dolaczyc takie cos Jezeli takie cos jest mozliwe to mozesz zagadac z marco, bo ja w sprawy php jestem zielony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Tjaaa, ciekawe..... (ziew) :wink: Tak na marginesie, to co on robi z tym chlopakiem/dziweczyna obok? To mogloby tlumaczyc mine :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Tak na marginesie, to co on robi z tym chlopakiem/dziweczyna obok? To mogloby tlumaczyc mine :lol: Lepiej tego nie dociekajmy :P :wink: A mina rzeczywiscie "zabojcza"... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Poczekajcie jak zaskanuje zdjecia z 18'ki mojego kumpla to padniecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ehhh nigdy nie robiliscie kupy w autokarze?? ;) na fotel?? :) no co wy.... ;] kazdemu sie mioze zdarzyc :) mina zabojcza faktycznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mie tam sie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mie tam sie podoba :P a co puszystych chlopcow preferujesz buahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 hehehe daj to http://www.plfoto.com/ :D mam tylko jedna pytanie... Bucu... dlaczego taka poetycka ksywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Poczekajcie jak zaskanuje zdjecia z 18'ki mojego kumpla to padniecietaaaaaaaak, gdybym pokazał wam zdjęcia z naszych imprez...... hehehehe, mielibyście niezły ubaw :D btw. jutro mam matme pisemna, a w sobote ustna... Normalnie jeszcze kilka egzaminow i sie przekrece...a ja wczoraj skończyłem maturę :!: i to na 5.0 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ja mysle ze w tym momencie koleś ma twardą rozkmine na temat tego co sie dzieje u niego w zołądku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernik Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 www.pyski.prv.pl ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 www.pyski.prv.pl ;PI moze jeszcze powiesz, ze to Ty jestes na pierwszym miejscu wsrod kobiet? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernik Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie, to moja siostra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie, to moja siostra :DNie klam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 big lol big picture :P nie no gościu wypadł zabójczo...... było kiedyś cosik takiego ugly people... nawet niedawno na tweaku tam to wrzuć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 he he niezle - gostek rzeczywiscie wyglada jakby zanieczyszczal autokar ;) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 hehehe daj to http://www.plfoto.com/ :D mam tylko jedna pytanie... Bucu... dlaczego taka poetycka ksywa ?? Kto ci pozwolił to tam umieścić :x :x I jakim prawem nadałeś tytuł temu zdjęciu!! :x Natychmiast to WYKASUJ :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Eee tam. Nic specjalnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 cudowne - wunderful!! Co wy się ludzie tak podniecacie!! Myślicie, że lepiej wyglądacie na sraczu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 hiehie, pamietam jak kiedys wracalismy klasa z wycieczki i nasz kolega zasnal w autokarze, jak juz sie obudzil cala twarz mial pobazgrana markerem:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...