Hopes Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Denerwuje mnie nieczysty dźwięk, a jedynie co mogę ustawić to głośność! Wcześniej jechałem na zintegrowanym i miałem sterownik z menager sound(było jak trzeba), a tutaj producent ESS zdjął stery z własnej strony wiec jadę na systemowych. Może to problem sterka jak tak to proszę o ich podanie(szukałem długo i nic nie ma chyba że za opłatą). Jeśli nie proszę o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 nieczysty?walisz pokręcony equalizerem i narzekasz na czysty?cos nie tak....skorzystaj z equalizera w playerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 nieczysty?walisz pokręcony equalizerem i narzekasz na czysty?cos nie tak....skorzystaj z equalizera w playerze equalizer w winamp czy innych programach jest i dziwek jest w miarę ok ale w grach to porażka jest jakiś sposób żeby narzucić equalizer na cały komp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...