stranded Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Jak zapewne część z was wie za kilka tygodni powinny ukazać się nowe robale. Tym razem powrót do korzeni - 2D! Oczywiście w Full HD. Gierka z tego co wiem ma być w granicach 9-15 dolarów (a więc jakies 30-50zł). Jak będziecie mieli szczęście dzisiaj załapiecie się na betę: Steam Community :: Group Announcements :: Worms Reloaded Wystarczy, że dołączycie do tej grupy na Steam: Steam Community :: Group :: Worms Reloaded Kilka screenów: Nie wiem jak wy ale ja z chęcią kupię ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Kotlet. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Akurat ja na takiego kotleta mam ochote ;) Bo jesli chodzi o wormsy to tylko 2d... Edytowane 29 Marca 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Akurat ja na takiego kotleta mam ochote ;) Bo jesli chodzi o wormsy to tylko 2d... Dokladnie, starsze wersje 2d cos nie za bardzo smigaly na 7 x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Wreszcie jakieś normalne Wormsy a nie padło w 3D. To były czasy jak się w parę osób siedziało całymi dniami przed monitorem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 oby miały tą magię co W2 lub WWP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Kotlet. :] Dla mnie to nawet graficznie mogłoby się kompletnie nie różnić, no poza większymi teksturami na 2560x... ;) tak na wszelki wypadek. Więcej broni, więcej plansz, więcej dodatkowych opcji do tego pełna zgodność z Win7 i mamy grę za którą śmiało zapłacę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Dla mnie to nawet graficznie mogłoby się kompletnie nie różnić, no poza większymi teksturami na 2560x... ;) tak na wszelki wypadek. Więcej broni, więcej plansz, więcej dodatkowych opcji do tego pełna zgodność z Win7 i mamy grę za którą śmiało zapłacę. :) W pełni ZA. Od dawna czekałem na uczciwe 2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 premiera PONOĆ 18maja :D HD5450 juz czeka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Ten 1 screen przypomnial mi wormsy z amigi 500. :lol: Nawet gdzies jeszcze mam skserowana karteczke z kodami do odpalenia gry. A gierke napewno warte kupic za taka kase. Edytowane 10 Maja 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Dokladnie, starsze wersje 2d cos nie za bardzo smigaly na 7 x64. WWP śmiga na 7 x64. Wystarczy patch. A na nowe robale również czekam z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Tjaaa. Patch... Na desktopie z kartą nvidii śmiga ok, ale do max 1024x768, na wyższych się kolory pierdzielą i nie ma szans na grę. Na lapku z integrą intela max to 640x480, jak ustawie wyżej to też kolory do [gluteus maximus]. Dotyczy zarówno WA i WWP, obie patchowane wszystkimi możliwymi patchami (WA działało nawet lepiej, bo ma nowsze patche) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Tjaaa. Patch... Na desktopie z kartą nvidii śmiga ok, ale do max 1024x768, na wyższych się kolory pierdzielą i nie ma szans na grę. Na lapku z integrą intela max to 640x480, jak ustawie wyżej to też kolory do [gluteus maximus]. Dotyczy zarówno WA i WWP, obie patchowane wszystkimi możliwymi patchami (WA działało nawet lepiej, bo ma nowsze patche) ;) jest fix do naprawy kolorów, trzeba zakmnąc explorera i ponoc jest ok, ja sie nie bawilem bo nie mam i tak czasu na granie a co dopiero zabawy w patche i fixy poczekam na reloaded i mam nadzieje ze da rade odpalic je w 5040x1050 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) To by mogło być ciekawe, cała mapa widoczna bez przewijania. Czekamy na test. Na XBLA/PSN te remake-i Wormsów były fajnie zrobione, szczególnie ten nowszy, to jedna z gier która chyba nigdy się nie znudzi. Edytowane 11 Maja 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Najwieksza zaleta to ze to jest na steamie, kto wie moze za rok beda wormsy na wcg? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Troche pogralem w becie, i wyglada obiecujaco. Trzeba troche potrenowac. :razz: Aczkolwiek nie latwo znalezc gre pomijajac 1v1 Beginner. Moze by z forum zebrac 4 osoby i pograc kiedys razem? Edytowane 11 Maja 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Szkoda ze sie nie zalapalem na bete... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 W przedsprzedaży wychodzi 50zł. Już się zaopatrzyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Moze sa chetni na 4-packa? Kosztuje 45 Euro, wiec wychodzi 11.25 na glowe, 2 euro taniej niz pojedyncza sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 na steamie? jak we wrzesniu to ja bym byl chetny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Moze sa chetni na 4-packa? Kosztuje 45 Euro, wiec wychodzi 11.25 na glowe, 2 euro taniej niz pojedyncza sztuka. ja bylbym chetny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Moze sa chetni na 4-packa? Kosztuje 45 Euro, wiec wychodzi 11.25 na glowe, 2 euro taniej niz pojedyncza sztuka. Kupiles go w koncu? Teraz juz sie promo skonczylo :P Jak kupiles i jest wolna sztuka to PM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja kupiłem 4 paka. Jak ktoś chętny to na PW. ====== Już wszystkie poszły. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Kupiles go w koncu? Teraz juz sie promo skonczylo :P Jak kupiles i jest wolna sztuka to PM :) Urlop + koniecznosc dopiecia spraw przedurlopowych w pracy = nie kupilem, wylecialo mi z glowy ;) Jakby ktos mial sztuke, niech mam mnie na uwadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Czy ktoś mógłby mi podarować guest pass ? Steam Community cmx małpa data.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Bedzie jeszcze ktos chetny na 4-packa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 CMX, dopóki gra nie będzie dostępna normalnie (czyli jutro) nie ma dodanych guest pass'ów. Niemniej - jutro Ci takowego wyślę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 CMX, dopóki gra nie będzie dostępna normalnie (czyli jutro) nie ma dodanych guest pass'ów. Niemniej - jutro Ci takowego wyślę :) Aha juz wszystko wiem, z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Bedzie jeszcze ktos chetny na 4-packa? Ja nadal chetny, moge tez kupic, tylko trzeba zorganizowac jeszcze 2 osoby, ktore sa zdecydowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja tez chetny na guest passa, lub do zakupienia z kims w 4paku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...