Gość MaRuH Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pograłem trochę, gra całkiem przyjemna, stare dobre wormsy 2D tylko w trochę nowszym opakowaniu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Bedzie jeszcze ktos chetny na 4-packa? Ja nadal chetny, moge tez kupic, tylko trzeba zorganizowac jeszcze 2 osoby, ktore sa zdecydowane :) ja tez chetny na guest passa, lub do zakupienia z kims w 4paku. I ja jestem chetny na 4-packa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pograłem trochę, gra całkiem przyjemna, stare dobre wormsy 2D tylko w trochę nowszym opakowaniu. :) Yup. Gra się bardzo fajnie. Na razie męczę kampanię i wszystkie twory do SP, jak trochę poćwiczę to zajmę się MP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak komus brakuje 1 osoby do 4packa to moge dolaczyc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ok, to kto kupuje tego 4-packa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Jest jest :D Czekam na guest pass i lece grac :) Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Hmmm ... GP brak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Hmmm ... GP brak :? Uuu, szkoda, moze tylko do 4 packow dodaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Ok, to kto kupuje tego 4-packa? Ja moge, nie widze problemu. Zgloscie sie na PM, zeby potwierdzic i jak dostane info od wszystkich to kupie, a reszte na PM sie zalatwi. Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Uuu, szkoda, moze tylko do 4 packow dodaja ? Do 4-packa powinny być 3 GP, do jednej kopii - 1 GP. Tak jest napisane na forum Steam'a. Ale jest również wzmianka, że to kiedy się pojawią zależy od Valve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Brakuje nam z FiDO jeszcze 2 osób, także zgłaszajcie się do niego na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kurde, ktoś mi napisze jak się skacze wysoko do tylu ?? Kombinuje i nie mogę skoczyć... Używam backspace / entera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kurde, ktoś mi napisze jak się skacze wysoko do tylu ?? Kombinuje i nie mogę skoczyć... Używam backspace / entera.... Double back-space albo double enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Pojawilo sie demo na steam. Trzeba zassac 2GB :lol: Tyle samo co full. Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pewnie po zakupie fulla nic juz nie bedzie dociagane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pewnie po zakupie fulla nic juz nie bedzie dociagane. Tak dokladnie, pre load sie zrobil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak Arcade na konsolach, przy takich gierkach pewnie nie opłaca się bawić z wycianiem ficzerów, lepiej wyłączyć. Tyle, że nie zdziwie się jak znajdą się spece którzy dojdą jak to sobie bezpłanie odblokować. Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) OGNIA niestety gra nie dziala do konca na eyefinity, tzn na bocznych ekranach znika mapa, robaki są zawieszone w powietrzu :( EDIT Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Napisz do nich to pewnie poprawia w patchu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) A gdzie pozostałe 7 ;) ? Swoją drogą czego się spodziewałeś po nisko budżetowej grze. Mimo, że to klasyka. Nie zapomnę jak się to grało w 3-4 osoby na jednej myszce. Coś pięknego . Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A gdzie pozostałe 7 ;) ? Swoją drogą czego się spodziewałeś po nisko budżetowej grze. Mimo, że to klasyka. Nie zapomnę jak się to grało w 3-4 osobny na jednej myszce. Coś pięknego . 10euro w błoto juz lepiej działa zwykly armagedon z patchem tylko, na winXP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Maila do nich nie zaszkodzi napisać. Zresztą takie granie na 3 monitorach w tego typu gry jak Worms czy Lemmings (oj w to też się grało) jest dużo wygodniejsze. Także nie jest to jakaś błahostka, a konkretny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) na 6 juz lepiej to wygląda 48:10 vs 24:10(mniejsza proporcja i zanika tylko przy brzegach) Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Halo, zdecydowałem się ze jednak kupuje. Czy komuś nie brakuje jednej osoby do 4-packa ? :rolleyes: Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ta gra niestety jest mocno zubożona względem poprzednich części. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 No ostatnio wyszedl patch, (i reg fix na kolory) do W:A, można ustawić nawet full hd. Kolorki już są ok... Gra pięknie chodzi na win 7 x64, pisze jak by ktoś nie wiedział. Na online full ludzi codziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...