Bandit01 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Wyłączyłem komputer normalnie wieczorem, po czym dzisiaj go włączam i... trup. Komputer tylko zapikał 3 razy - sprawdziłem w książeczce od płyty głównej - karta.... Od razu wyjąłem ją i włożyłem starego radeona - działa. Problem z kartą (GTX280 + Thermalright HR-03) dokładnie jest taki, że komputer zaraz po włączeniu tylko piszczy, monitor czarny, zero jakiegokolwiek reagowania. Przez ponad rok chodził bez zarzutu.. Czy serwis jest w stanie naprawić taką kartę bez gwarancji? Co powinienem zrobić? Liczę na waszą pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Jaki zasilacz?? (marka, moc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Chieftec 650w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 RMA czyli na gware a karty nv takie niezawodne sie wydają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Mam chłodzenie niereferencyjne, napisałem, więc gwarancji mi nie uznają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Jeżeli nie było plomby to nie powinno być problemów większych, zawsze możesz skoczyć do jakiegoś znajomego i u niego wypróbować grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Była plomba, jutro sprawdzę i napiszę co i jak. @Edit: W serwisie także karta nie działa Edytowane 30 Marca 2010 przez Bandit01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Jeżeli plomby nie zerwałeś zdejmując chłodzenie to nie powinno być problemu, jeżeli jest uszkodzona to chyba nic nie zdziałasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Plomba jest za referencie zakrywając śrubki, więc chciał czy nie chciał musiałem zerwać. Jakiś serwis może to naprawi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...