PolandMET Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Potrzebuje 10-15cm rurki z plexy około 5cm srednicy. Moze ktos ma ? Bo tu niestety na zamowienie jakies gigantyczne kilkumetrowe odcinki tylko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 ja mam chyab dwa kawałki po 25cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 To ja poprosze jeden. A masz do tego jakies koreczki ? :D To beda takie 5-6cm wysokosci zbiorniki wyrownawcze w wersji mini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur390k Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam podepne się do tematu ma ktoś może taką rure jak w temacie? Może to być np. o średnicy 5cm, 4cm długość minimum 15cm max 25cm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...