bartek23 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) witam jestem zielony w laptopach i nie wiem co kupić, szukam czegoś do 3 tyś tak żeby dało radę na nim w gry pograć co polecacie?? może ten? Acer Aspire 7540G-504G64MN Edytowane 29 Marca 2010 przez bartek23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Grafa ok , natomiast w tej cenie raczej bym szukał czegos na i5 lub i3. I zastanów sie czy Ci potrzeba 17" w full HD i tak nie pograsz na tej karcie w nowe tytuły w 1920x1080 a gabaryty i waga robią swoje. No chyba że głównym celem jest oglądanie filmów w pełnym HD . Jak nie ,raczej bym na Twoim miejscu rozglądal się za 15,6" z lepszym procem i porównywalną grafą. Edytowane 30 Marca 2010 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Grafa ok , natomiast w tej cenie raczej bym szukał czegos na i5 lub i3. I zastanów sie czy Ci potrzeba 17" w full HD i tak nie pograsz na tej karcie w nowe tytuły w 1920x1080 a gabaryty i waga robią swoje. No chyba że głównym celem jest oglądanie filmów w pełnym HD . Jak nie ,raczej bym na Twoim miejscu rozglądal się za 15,6" z lepszym procem i porównywalną grafą. jakaś propozycja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Znajdz troszkę taniej i weź to: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/opis-sony-vaio-vpc-eb1s1e-bj-w7hp.bhtml#content_3c Dobry LCD - zdecydowanie lepszy , proc i grafa , jakość wykonania bije Acera na łeb , klawiatura miodzio . Do tego Sony daje 12mc na baterie a Acer tylko 6. A 15,6" jest zdecydowanie bardziej mobilny . Mam 2 Vaio w domu i sprawują się rewelacyjnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Znajdz troszkę taniej i weź to: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/opis-sony-vaio-vpc-eb1s1e-bj-w7hp.bhtml#content_3c Dobry LCD - zdecydowanie lepszy , proc i grafa , jakość wykonania bije Acera na łeb , klawiatura miodzio . Do tego Sony daje 12mc na baterie a Acer tylko 6. A 15,6" jest zdecydowanie bardziej mobilny . Mam 2 Vaio w domu i sprawują się rewelacyjnie . widze że jest dosyć fajny, ale nie ma go w cenie do 3 tyś a ja nie mogę przekroczyć 3 tyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Tylko ponoć bateria tego sony to śmiech na sali. Ogólnie polecam poczytać notebookcheck.pl Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ma taką samą 6 cio komorową jak NW21. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) taknei? :unsure: Wydajność akumulatora Wydajnością akumulatora Vaio EB, delikatnie rzecz ujmując, nie grzeszy. Już na pierwszy rzut oka bateria wygląda bardzo mizernie (niemal jak 4 paluszki w czarnej obudowie), a zapoznanie się z parametrami tylko pogłębia ten osąd. Akumulator o pojemności 39 Wh (3500 mAh), wystarczający jedynie na 50 minut pracy z obciążeniem lub półtoragodzinne surfowanie w necie tudzież oglądanie DVD, nie spełnia pokładanych w nim nadziei. Takie wyniki w notebooku z ekranem 15” są nie do przyjęcia. Pewną namiastkę mobilności laptop osiągnął w trakcie testu czytelnika, gdzie na jednym ładowaniu ogniwa wytrzymał ponad 3 godziny. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że maksymalnie ściemniona matryca nie zapewnia zbyt dużego komfortu czytania, jest to raczej wynik teoretyczny niż możliwy do regularnego uzyskiwania w praktyce. Nei! <_< ;-) link do źródła Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Hmm faktycznie przycieniowali z baterią - zwracam homor :)....Ta w NW jest ok i większa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...