wonsik Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Poniewaz zminiam sprzet mam pytanie gdyz nie wiem czy starczy mi kasy na nowa grafe wiec. Epox 8rda+ ewentualnie 8rda3+, Abit Nf7-S v2.0 czy dziala na nich riva TNT:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jak chcesz to sprawdzaj,ale TNT jest agp2x ,a te plyty maja agp4x/8x wiec wkladac nie wolno do nich agp2x cos moze sie spalic ,bo agp2x to napiecie 3.3v ,a agp4x/8x 1.5v/0.8v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Tak jak napisał KGB grafy z AGPx2 nie współpracują z płytami AGPx8 (pomijając wyjątki). Nie warto ryzykować. Jak się skopci Riva to pół biedy, gorzej jak mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsik Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 No to trzeba berdzie kupic jakos nowa grafike. Dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jak masz gwarancję to co ci szkodzi sprawdzić ? tak poważnie jak ci nie starczy kasy to możesz na ten miesiąc wsadzić M64, kichowata ale na AGPx4, no i trochę szybsza od TNT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 raz na allegro byla moja karta za 50pln w aukcji ,polecam jest na agp4x i ciut szybsza od gf2mx400 UWAGA: Kyro 1 agp4x Kyro 2 agp2x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...