Jarq Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 tylko taka wersja naprawi mojego szafira... jeśli ktoś posiada tp proszę przesłać na maila: grabowskij@interia.pl z goory dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 google and search??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ZNALAZŁEM ! Dla zainteresowanych jest TU: http://www.bno-net.de/files/bios/ati/r9100b3_f1.zip niestety nie do końca pomogło to mojej karcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 o widze. ze osatni post wyedytowales. ale pamietam i zwroce ci honor, ale wiesz to pisanie szukaj jest ostatnio w modzie :P (w calowicie negatywne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 tylko taka wersja naprawi mojego szafira... jeśli ktoś posiada tp proszę przesłać na maila: grabowskij@interia.pl z goory dzięki Tak z ciekawosci, czemu akurat tylko ta wersja mogla ci pomoc, czym sie rozni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...