Gość mv999 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Mam laptopa Acer 9412 bez bluetooth'a. Kupilem jakis czas temu Bluetooth USB Dongle. Jak podlanczam do niego headset'a Bluetooth Wireless lub wysylam cos z telefonu to po kilku sekundach wysylania i odbierania danych polaczenie jest przerywane. Nie wiem o co biega. Ma ktos jakis pomysl ??? Bluetooth USB Dongle - informacje: http://www.chinabuye.com/the-arc-of-circle-smallest-bluetooth-usb-dongle Nie jest za drogi, przesylke mialem gratis, wiec nie bede zalowal i kupie inny jesli ten nie bedzie dzialac. Edytowane 31 Marca 2010 przez mv999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 1. Jeden link to chinacostam w poście wystarczy! 2. Linki w sigu są zabronione (patrz: regulamin forum). 3. Na tym forum nie lubimy Lockerz 4. Mamy już temat o W7. 5. Jeśli używasz programu BlueSoleil, to (o ile mnie pamięć nie myli) na tym polega ograniczenie w wersji demonstracyjnej - rozłączanie co 5 minut czy jakoś podobnie. Poczytaj pomoc programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...