Skocz do zawartości
ath

F.3.A.R

Rekomendowane odpowiedzi

Po sieci krąży zeskanowana strona jednego z hiszpańskich magazynów o grach. Powód? Widnieje na niej Alma, słynna już mroczna bohaterka obu poprzednich części F.E.A.R.-a. Kontynuacja nie będzie najprawdopodobniej nosić tradycyjnej nazwy, F.E.A.R. 3, a tradycyjnie udziwnioną nazwę, F.3.A.R.. Poniżej wspomniany skan.

Dołączona grafika

Za około miesiąc powinniśmy poznać pierwsze szczegóły na temat trzeciej części F.E.A.R.-a. Hiszpański magazyn niejako zapowiedział... zapowiedź gry w kolejnym swoim numerze.

Nadchodzi F.3.A.R. - gram.pl

jedynka bardzo mi się podobała, dodatki już były mocno średnie. 2ki jakoś nie miałem okazji sprawdzić, ale jakoś mam sentyment do tego tytułu i będę śledził postępy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jedynka była na prawdę udaną strzelanką z niezłymi motywami horroru;) W dwójkę również nie było mi dane grać ale myślę, że po obronie pracy inż., znajdę chwilę aby się zrelaksować i skasować parę mordek jakąś dobrą spluwą. Czekam z nicierpliwością na jakieś konkrety co do części trzeciej

Pozdr

Edytowane przez czarecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jedynka przyprawiała o gęsią skórkę momentami. Dwójeczka była znacznie poniżej klimatu IMHO. Mam nadzieję że trójka będzie miała podobną tendencję co produkcje filmowe - genialna pierwsza część, sequel z [gluteus maximus] i wielki come back ;]]]

Z drugiej strony tworząc gęstą atmosferę można zrobić 'horror' o latających gwiazdkach i grzybkach. Ale ten etap ( klimatyczyny i miodny ) skończył się dawno temu. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zły dzien jak dla mnie, a zapowiadało się ciekawie.

Oficjalna zapowiedz gry, oficjalny trailer, więc na razie wszystko super, aż do podania... oficjalnego studia spod ktorego wyjdzie nowy FEAR. Juz stracilem checi na tą grę. Skoro nie robi tego Monolith, to nawet nie bedzie miec klimatu FEARów. Chyba, że wezmą FEARa 2 i tylko nowe levele wkleja, a i tak nie bedzie to to samo. Po prostu zal.

Tutaj oficjalny trailer:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimatem kiedys dali czadu po calosci , graficznie tez stali dosc wysoko

ciekaw jestem jak w trzeciej czesci , czy graficznie nawiaza rywalizacje z konkurencja , np Metro2033 ?

Tak czy owak bedzie chyba pozycja obowiazkowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimatem kiedys dali czadu po calosci , graficznie tez stali dosc wysoko

ciekaw jestem jak w trzeciej czesci , czy graficznie nawiaza rywalizacje z konkurencja , np Metro2033 ?

Tak czy owak bedzie chyba pozycja obowiazkowa

Klimat > grafika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na trailer to mało zachęcający. Ale licze na poprawę reklamy a później finalnej wersji bo chciałbym zarezerwować kilka godzinek dla tego tytułu. Dla mnie bez różnicy czy monolit czy też nie ważne żeby było dobrze. Narazie nic nie pokazali, zobaczymy co dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie te filmiki w ogóle do mnie nie przemawiają, wręcz odstraszają tandetą. Zmiana wykonawcy tylko pogłębia moje obawy. Co do AI nie liczyłbym, aby było tak rozwinięte jak w pierwszym FEARze, bo jednak mineło te kilka lat, a nastała moda na łatwe i krótkie gry, więc wątpie wątpie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FEAR - bardzo fajna giera, a dodatki to nic nowego jak kontynuacja.

FEAR 2 - oczekiwania byly wieksze, klimat ten sam ale oprawa graficzna mogla by byc lepsza.

FEAR 3 - moim zdaniem, z tego co widzialem na filmiku to grafika tez nie bedzie EXTRA, ale pewnie klimat znow bedzie mroczny i wciagajacy. ale te wstawki z normalnego filmu to troche "żenała" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatuje tandetą (szczególnie przez cutscenki) ale może być ciekawie grając Fettelem. Może być fajna gra na sezon ogórkowy - w ostanie wakacje taką był prototype.

Dokladnie , to co widac to tandeta ,amlym nakladem wytargac kasiore od setek tysiecy napalonych malolatow :/

Tam przy tworzeniu modeli/obiektow to chyba wogole nic nie robili od czasow FEAR 1

No moze troche przesadzilem , nie skreslam jeszcze tej gry ale nadzieja ma ulatna jest :/

lipa

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynki co prawda nie skończyłem, ale i tak ogromne wrażenie zrobiła na mnie ta gra. Kontynuacji nie widziałem na oczy.

Albo Shogo 2. Kiedyś cos wspominali o kontynuacji "starej" marki. A Feara 3 nie skreslam, az nie wydadza dema, ale juz nie podchodze z takim entuzjazmem, bo sadze, ze bedzie podobnie tak jak z AvP3 niestety.

Shogo jak najbardziej, +10.

F.3.A.R. - z tego co widzę, raczej nie zagram. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=1bgRNmkfAWc"><param'>http://www.youtube.com/watch?v=1bgRNmkfAWc"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=1bgRNmkfAWc" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi