yuucOm Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 0:48 i budowane "fortyfikacji" młotkiem :D. Niech dadzą demo MP bo tak to przeciętnie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vqoYCI_Hvik&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PmDn6CuT0i8&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Trzecia część na tym samym silniku graficznym z kosmetycznymi zmianami? Cóż... przynajmniej nie muszę niczego w kompie wymieniać by cieszyć się zabawą w maksymalnych ustawieniach z płynnym fps... Ale ja chcę wykorzystać potencjał swojej maszyny! Pierwszy fear był prawdziwą grą, grą pc-tową, a nie konsolowatym produktem gropodobnym do wyciśnięcia kasy z gracza który wielbił pierwszą odsłonę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QWtS8PavRQg&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=fkN404Xuulo&feature=player_embedded Edytowane 31 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=OLnxZBZaFuM&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=NnRYKliCEGk Edytowane 18 Czerwca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) I jak wrażenia ? :) --- Zaczynając od grafiki. :) Nie zrywa kapci, można powiedzieć, że poziom standardowy jak na obecne porty z konsol, nierówny, momentami ładne tekstury a nieraz mozaika. Wymagania także ok, większy aa i max cienie zabijają trochę wydajność, po zmniejszeniu tych 2ch opcji chodzi vsync 60fps. Sterowanie polega na używaniu klawisza odpowiedzialnego za chowanie się za obiektami, wychylanie w celu eliminacji przeciwników. Padzik od x360 oczywiście ładnie współpracuje. Al w miarę ok, nie idą na ślepo tylko coś tam próbują kombinować. Na początku krótkie wprowadzenie do tego co się działa w poprzednich częściach - to z pierwszej kojarzę, w dwójkę nie grałem także nie wiem co tam się wydarzyło. Póki co zapowiada się całkiem ok, poduszę więcej jak skończę rozpoczęte tytuły. :] Edytowane 24 Czerwca 2011 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Szkoda, że nie masz możliwości gry w DX11... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 A co to ma do rzeczy... ? Mam Ci screeny zrobić i pokazać jak ta gra wygląda pod DX 11. Równie średnio. Średnie tekstury. Jak ath napisał czasem się trafią lepsze, ale to i tak za słabo jak na dzisiejsze możliwości. Teselacji to ja tam nie widziałem za bardzo. Za to dobre oświetlenie i cieniowanie. Modele mogłyby by być lepsze. Na co można liczyć to na dość dobre A.I jak na F.E.A.R przystało. Fajny system chowania się i wychylanie za przeszkód. I w zasadzie to tyle. Przeszedłem 4 misje i już przy 3 lekko mnie przynudzało waląc co chwile do potworków. Przypominało to Serious Sama czy Painkillera. Oczywiście w grze są elementy grozy/straszenia. Ale na mnie to nie robi wrażenia. W pierwszej części owszem to się sprawdzało i bywały momenty, gdzie serce szybciej zabiło ale tu ? Dla mnie kolejny średni tytuł w tym roku. Mam nadzieje, że na jesieni w końcu trafi się jakaś gra w która zagram z ochotą. Bo póki co w tym roku nie grałem w nic konkretnego poza Portale'em 2 i Wiedźminem 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Bo póki co w tym roku nie grałem w nic konkretnego poza Portale'em 2 i Wiedźminem 2 w tym roku jeszcze w nic dobrego nie zagrłem bo nie mam wiedzmina 2 ( jeszcze 1 nie skończyłem bo czasu brak) ale pograłem w nawego fear czy crysisa i stwierdzam jedno ile mozna na tym samym jechać , 3 poziomy i mozna z nudów zdechnąć, czekam na zamówionego battlefielda 3 bo w tym roku juz zadnej dobrej gry nie oczekuje nawet nowy świniobijca na którgo liczyłem mnie rozczarował, myślałem ze bedzie sex, buraczny humor i ropierducha a wyszła kiszka jakich mało, a f3ar zatrzymal sie w miejscu patrzac na pierwsza cześc która była inowacyjna graficznie bardzo dobra i w ogole fajan gra to jej 3 kontynuacja nie nosi nic nowego ani graficznie, czy w samej rozgrywce, bardziej taki dodatek jak kolejna cześc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 AI jest poprawiona. Typki chowają się jak mogą i współpracują ze sobą. Co do wydajności to w DX11, FullHD, wszystko max, FXAA mam praktycznie cały czas stałe 60FPS z włączonym VSYNC i 60 st. C na GPU :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jak sprawdzic czy gra obsluguje Crossfire ?? 2x5850 FHD all max AAx4 i mam stale 50fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Szkoda, że nie masz możliwości gry w DX11... Myślałem, że moja karta obsługuje dx11, widocznie wiesz lepiej. :] Mario2k - licz bitcoina a nie tam z gry się bawisz, ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 O ile gra w ogóle wykorzystuje DX11, bo nie ma wyboru wersji DX to efektów nie widać żadnych. Może jakieś efekty oświetlenia czy cieni, których nie widzę ;) ath warto się w to bawić ? ;) Troszkę poczytałem o tej.. walucie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 O ile gra w ogóle wykorzystuje DX11, bo nie ma wyboru wersji DX to efektów nie widać żadnych. Może jakieś efekty oświetlenia czy cieni, których nie widzę ;) (...) Zawsze wydawało mi się że DX jest kompatybilny wstecz i DX11 zawiera te same instrukcje co wcześniejsze ergo grając na ustawieniach poniżej ultramax to jest ciągle DX11 bez pełnego wypasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jeszcze na początku miesiąca dosyć się opłacało, teraz już średnio, ale chłopaki jeszcze wychodzą na plus, także jak masz trochę wolnych $ i chcesz zaryzykować (bo tak do końca nie wiadomo ile to jeszcze pociągnie, no i w tej chwili trzeba zaopatrzyć się w mocno zawyżone cenowo k. graficzne) to można się pobawić. Więcej w temacie o btc. :] Co do gry to nie wiem czy wykorzystuje dx11, graficznie nie zachwyca także jeśli już coś tam jest z efektów, to tak wciśnięte, że niczym się nie wyróżnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 W misji "Sklep" te zombiaki przerażają mnie. Szczególnie te z bombami na sobie. W poprzednich FEARach tego nie było. Można się przestraszyć. Poza tym gra jest ****wsko trudna. Co do DX11 - wykorzystuje tą bibliotekę, ale faktycznie - ciężko to zobaczyć, może oświetlenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja już przeszedłem, FPS jakich wiele jest na rynku, ja może raz na krześle podskoczyłem chyba już jestem za stary na takie typy straszenia. W dwójce jeszcze jakoś udawało mnie się przestraszyć, pamiętam misje w szpitalu i w szkole. Graficznie też rewelacji nie ma ale przynajmniej chodzi dobrze. Za jakiś czas przejdę ją znowu tym razem Fettelem. @shooter - na normalnym poziomie grasz? jeśli uważasz że zombiaki z bombami są groźnie to później będziesz rzucał myszką o ścianę, są momenty które możesz przechodzić po kilka albo nawet kilkanaście razy bo będziesz ciągle giną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie twierdzę, że są groźne, ale przerażające. Spowolnienie czasu i jeden pocisk wystarcza na nie. Co do samej gry to na uwagę zasługuje AI. Jest na prawdę niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ale AI bardzo dużo brakuje do tego co zaprezentował FEAR1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dopiero zacząłem, zakończyłem misję z "porwaniem" śmigłowca. Dla mnie bieda. Śmierdzi konsolą strasznie, to nie pecetowy fps, jakie lubię :( Chowanie się za skrzynkami? No ok, nie lubię, więc nie robię, ale dlaczego gra MUSI mi wyświetlać na pół ekranu komeny "q - chowanie", "przytrzymaj E - podniesienie" + celownik na pół ekranu i kolorowe zaznaczanie czy trafię przeciwnika, czy nie.... Jejciu, tragedia! Mając przeciwnika w celowniku nie widzę go, bo kolorowy celownik zajmuje pół ekranu hahaha. ha-ha.... Gram na najłatwiejszym, przeciwnicy lecą na mnie na pałę. Na dodatek jest ich zbyt wielu! To nie stary, dobry pecetowy FEAR... To konsolówka - naciśnij przycisk "q", schowaj się za skrzynką, później wychylaj się i strzelaj do 15 nadbiegających przeciwników... Kolejna zasłona, kolejne napisy "q aby się schować za osłoną", kolejne chowanie się i strzelanie do kolejnych, zasłoniętych żółto/pomarańczowym celownikiem żołnierzy. Broni za bardzo nie czuję. Chyba najmocniejszy jest nóż, po uderzeniu którym przeciwnik leci na drugi koniec pomieszczenia, a po drodze wykonuje niezłe akrobacje. Także podbiegam i kroję nożem. Przedmioty, elementy otoczenia - niezniszczalne ;( Tylko gaśnicę da się rozwalić, jakieś skrzynki z elektrycznością, beczki - standard. Z czasów DN3D LOL :) Tak, jak Duke porażka, tak samo na razie Fear porażka. Konsole wykończą gry i mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Bo teraz gry robione są dla d... mało-rozsądnych ludzi ;-) Przecież jak nie wywali napisu "RELOAD" to dzieci będą pisać na forum, czemu im bronie nie działają ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mam identyczne odczucia jak KZI. Ta gra nie ma startu do części 1 i 2... To smutne :-| QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 ta gra sie nie umywa do F.E.A.R jeszcze dwojka troche straszyla ale to jest zwykla miernota. nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Coś jak z Duke Nukem Forever miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 No tak przy poprzednich czesciach (szczegolnie pierwszej czesci, któa była dość "sterylna" jesli chodzi o grafike za to miała klimat i genialny gameplay) nowa czesc sie nie umywa... jednak nie mówcie że przyjemnie sie wam nie strzela?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Za bardzo w stylu call of duty. Gdyby postać umiała pierdzieć to za każde pierdnięcie otrzymywałaby nagrodę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 No tak przy poprzednich czesciach (szczegolnie pierwszej czesci, któa była dość "sterylna" jesli chodzi o grafike za to miała klimat i genialny gameplay) nowa czesc sie nie umywa... jednak nie mówcie że przyjemnie sie wam nie strzela?? owszem przyjemnie sie strzela ale wymagajacy gracz chce czegos wiecej : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...