majk3l Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Otóż zapomniałem z biura pasty termo. Złożyłem zestawik bez pasty ale szybko się przegrzał i wyłączył Zatem postanowiłem użyć jakiegoś uzupełniacza. Wybór szybko padł na pastę do zębów. Whitening oczywiście. ToŁpa - taka uzdrowizkowa marka. Ale markowe odradzam - mogą mieć jakieś mikrogranulki. I hula na fluorze bez zarzutu. Przy tej konfiguracji na OCZ Freeze miał 70stopni. Na paście do zębów 80 i rośnie :-) Max 90-95. W miarę wygrzewania jest tylko gorzej - po 1h doszło właśnie do 95 w mocnym stressie. Zatem trzeba szukać lepszego wyjścia :-D i7, X58, 6GB RAM Cep @ 4,11 @ 1,36v także sporo wydziela :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 A teraz spróbuj odwrotnie, pastą termo umyj zęby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Proponuję krem "Nivea", wosk do włosów. Pasta do zębów to nie najlepszy pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Hmmm, a jakby tak po prostu dać kawałeczek foli aluminiowej? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Złoto Jako Pasta Termoprzewodząca - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...