stranger Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 to finalna wersja smoka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 no czasem konstruktywna krytyka potrafi dotrzec do czlowieka :) Smok calkiem calkiem - buda - opinie znasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 bardzo fajne ..ja musze cos podobnego na szle jakos wymodzic tz ktos mi musi czyms takie cudo wygrawerowac bo cyrklem nie da rady ;] ....bardzo fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Bardzo fajnie ci to wyszlo. Szkło czy plexi? Jesli plexi to czym grawerowales? Dzisiaj tez cos grawerowalem na kawalku plexi i niestety cyrklem nie da sie zrobic tek jak chcialem, wiec szukam alternatywy dla cyrkla. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Bardzo fajnie ci to wyszlo. Szkło czy plexi? Jesli plexi to czym grawerowales? Dzisiaj tez cos grawerowalem na kawalku plexi i niestety cyrklem nie da sie zrobic tek jak chcialem, wiec szukam alternatywy dla cyrkla. Pozdro. ja użyłem rysika kreślarskiego (tak to się chyba nazywa) no i oczywiście plexi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Smok bardzo fajnie wyszedl :) Podoba mi sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Fajny smoczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zajebioza. Mam pytanko: ten smok swieci od UV (wydaje mi sie ze nie), tego CoolerMastera (wydaje mi sie ze mozliwe), czy od osobnych ledow z boku szyby/plexi (wydaje mi sie ze tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 aRoo"]Zajebioza. Mam pytanko: ten smok swieci od UV (wydaje mi sie ze nie), tego CoolerMastera (wydaje mi sie ze mozliwe), czy od osobnych ledow z boku szyby/plexi (wydaje mi sie ze tak) hehe no właśnie od uv tak świeci :-) (jestem pewien że tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Troche przeszkadza mi ta lampa UV (troche za jasna...) ale ogolnie SUPER ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Troche przeszkadza mi ta lampa UV (troche za jasna...) ale ogolnie SUPER ! ;) tylko wtedy efekt jest taki fajny jak ona blisko smoka, po oddaleniu smok juz tak mocno nie swieci:-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Troche przeszkadza mi ta lampa UV (troche za jasna...) ale ogolnie SUPER ! ;) tylko wtedy efekt jest taki fajny jak ona blisko smoka, po oddaleniu smok juz tak mocno nie swieci:-( a moze pomaluj go jakas farba fluorescecyjna czy jak to sie pisze ..i bedzie swiecil jak slonko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Troche przeszkadza mi ta lampa UV (troche za jasna...) ale ogolnie SUPER ! ;) tylko wtedy efekt jest taki fajny jak ona blisko smoka, po oddaleniu smok juz tak mocno nie swieci:-( a moze pomaluj go jakas farba fluorescecyjna czy jak to sie pisze ..i bedzie swiecil jak slonko jest lakierem pomalowany reagującym na UV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Wszystko rysikiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czy tym rysikiem robiłeś to ręcznie, czy miałeś jakiś szablon?? Bo jak ręcznie to jesteś uzdolniony. :) Fajnie Ci to wyszło, podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 wydrukowałem sobie wzor na kartce i przykleilem tasmami od spodu plexi, odrysowalem wzor i wypelnilem that's all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 A skad miales ten wzor?? :D Bo cos mi sie widzi ze to jest moj smoczek :/ w kazdym badz razie taki sam lub podobny :D O jednak nie jedna lape ma w inna strone :D moj jest identyczny ale ma przednie lap[y po jednej stronie D: Fajnie jak na cyrkiel - ja tesh mam takiego wygrawerowanego ale na szybie i robilem to dremelkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 faktycznie są podobe....może to jakas rodzinka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Heh moze :D moj to ten prawie identyczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 hehhe o w morde - zapomnialem ze mam go na avatarku :| LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 GiKeR ROTFL :lol: Stranger Jeszcze jedno pytanko- malowales czyms tego smoka, ze swieci w UV, czy sama plexi jest czula na ultrafiolet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Pisla troszke wczesniej ze jest pomalowane farba czula na UV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Pisla troszke wczesniej ze jest pomalowane farba czula na UV :D Epp. Sorry. Nie doczytalem :? moja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie farba tylko lakierem do paznokci.....kobiety sobie nim maluja na imprezkui szpony zeby w uv sie na bialo swiecily, wyszedl moze nie taki bialy jak ich szpony ale to pewnie dlatego ze pod poznokciem jest palec ktory daje tlo i efekt jest bardziej widoczny a smok na przezroczystym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...