yoshik Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Witam, trapi mnie pewien dość znaczny problem a mianowicie od wczorajszej instalki Vmware workstation 7 nie mogę zbootować Windows'a7. Wyskakuje BSOD z błędem 0x0000007E ndis.sys. Niestety automatyczna naprawa nie chce tego ruszyć ale po sprawdzeniu loga z niej zauważyłem informacje iż komputer nie wstaje właśnie ze względu na instalacje nowych sterowników, domyślam się ,że chodzi właśnie o Vmware. Po sprawdzeniue kodu błędu również znalazłem infomacje o błędzie w sterownikach/złych sterownikach etc. problem leży w tym iż w większości rozwiązań podaje się metode "dodaj/usuń" co niestety u mnie nie ma nawet jak zadziałać bez zbootowania do Windows'a. Pytanie jest takie czy da się jakoś usunąć Vmware ręcznie bez potrzeby zabawy np z formatem? Ilość danych nie jest duża gdyż partycja sytemowa ma 30Gb ale raczej wolałbym uniknąć zabawy z poszukiwaniem i odzyskiwaniem ustawień z różnych programów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Tryba awaryjny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Nie ma. Jedyna opcja to "naprawa" lub "normalne" uruchomienie. Naprawa nie potrafi sobie poradzić z problemem a normalne uruchomienie kończy się BSOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak wciskasz f8 to nie masz wyboru ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...