Pindol Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Witam. Posiadam płyte główną MSI P6N SLI V2 i kupiłem procesor Intel C2D E7500. Mam następujacy problem, gdy zamontuję już procesor w płycie, po naćisnieciu przycisku "POWER" wszystkie podzespoły ruszają, ale monitor nic nie wywietla i nie ma sygnału dźwiękowego od BIOSu. Proszę o pomoc. Z góry diękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) E7500 jest obsługiwany od biosu 7346v14 , który pojawił się w 2008-07-18 , pożycz od kogoś E21xx lub pierwsze E6xxx , płyta powinna z nimi wstać , zobacz jaką masz wersję biosu i w razie czego zaktualizuj ją : MSI Europe – Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more Edytowane 31 Marca 2010 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pindol Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Wielkie dzięki.Spróbuję i dam znać czy zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pindol Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Niestety nie podziałało. Dalej te same objawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trynek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Też mam P6n SLI V2. Planuje zmianę procka (e4300) na e7xxx lub e8xxx. Już jakiś czas temu znalazłem kilka stron na necie gdzie było napisane że P6n SLI V2 nie wstaje z procesorami w architekturze 45nm. Pisałem w tej sprawie do supportu msi i zaprzeczali. Wtedy znalazłem to: E5200 In P6N SLI Board Will Not Post Napisałem do supportu, ale powiedzieli że to niedotyczy V2ki. Moja rada: Wejdź na stronę Msi polska -> serwis -> kontakt i zadzwoń do nich może Tobie udzielą sensownych wyjaśnień. Daj znać jakby co. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...