Vatone Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Sprzęt: Celeron d 351 3.2 GHz, 2GB RAM, płyta główna Asus P5VDC-X, zasilacz FEEL 350W, dysk Seagate 320 GB. Windows XP Pro SP3. Grafika ATI Radeon 9550 na sterach Omega 2.6.25 System świeżo po zainstalowaniu. Chodzi o to, że gdy gram w gry 3d, po chwili grania ekran robi się czarny, po chwili wraca dźwięk ale nie ma obrazu, po wyjściu z gry gdy przeglądam internet strony przewijają się niepłynnie, a zaraz po wyjściu rozdzielczośc spada do najniższej i trzeba ręcznie przestawiac. Miałem na tym configu taki sam problem niedawno, polecono mi zmianę sterów z oryginalnych na wspomniane Omegi- tak zrobiłem i jest to samo. Po formacie to samo, przed chwilą zmieniłem pastę termoprzewodzącą na karcie graficznej i procesorze i nic nie pomogło. Walnięta karta graficzna? Jak to sprawdzić? Liczę na odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Ja bym zaczął od innego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 miałem podobny problem... zmieniłem pastę, BIOS w grafie... skończyło się na tym ze grafa wyszła z kompa - ale spróbuj na innym zasilaczu/ewentualnie podmień grafę i zobacz co to da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...