hotkey Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja to mam "szczęście" :evil: . Ostatnio wszystko mi pada :cry: . Pierw GF2 MX, drukarka, a teraz dysk :(. Cio najgorsze nie wiem co się stało. Po prostu przy włączeni kompa dysk pracuje BARDZO głośno i zawiesza całego kompa:(. Czy ktoś miał takie problemy :?: Jak widać pod spodem, mój twardziel to IBM 30GB. Podobno strasznie się psóły. Chyba jest jeszcze na gwarancji, więc jutro, lub pojutrze idę do bita. Morze wymienią, bo inaczej :( Może znajdę se inne hobby?? Może ogród?? Ktoś zna jakieś forum o ogrodach?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 +'em tego padu dysku jest to ze dostaniesz dysk napewno wiekszy, 30mb ibm'a juz chyba nie znajda, tylko szkoda danych. A co do hobby to melanze w ogrodzie :) pogoda zaczyna sprzyjac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cytat Ja to mam "szczęście" :evil: . Ostatnio wszystko mi pada :cry: . Pierw GF2 MX, drukarka, a teraz dysk :(. Cio najgorsze nie wiem co się stało. Po prostu przy włączeni kompa dysk pracuje BARDZO głośno i zawiesza całego kompa:(. Czy ktoś miał takie problemy :?: Jak widać pod spodem, mój twardziel to IBM 30GB. Podobno strasznie się psóły. Chyba jest jeszcze na gwarancji, więc jutro, lub pojutrze idę do bita. Morze wymienią, bo inaczej :( Może znajdę se inne hobby?? Może ogród?? Ktoś zna jakieś forum o ogrodach?? :lol: Ja proponuje rower - nawet koszty są podobne to kompa. A przy okazji - mnie niedawno wysiadła grafa i nagrywarka (nagrywakę już wymienili). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 e tam ja spalilem dwa durony i padl mi hdd WD 20gb, Nic nie bylo na gwar wiec wpizdu kasy poslzo sie je.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 wiesz HotKey, ty mnie nie strasz z tym dyskiem bo mój osttnio też zaczoł dziwnie głośno chodzi. Co ciekawe raz go przewiozłem samochodem i już tak troszkę ciszej zadziałał. Ty jesteś w lepszej sytuacji bo mój dysk był kupiony w stanach i raczej nie mam co liczyc na wymianę na nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cytat Ja proponuje rower - nawet koszty są podobne to kompa. Zgadzam sie chociaz w naszym kraju czesto okazuja sie wyzsze ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Co do roweru to jednak kosztowniejsze hobby ;] a co do dsyku to walcz o wymiane i uwazaj co oddaja bo potrafia zrobic niskopoziomowe formatowanie i oddac ................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 nareszcie sprawiedliwosci stalo sie zadosc))) moj ic35 padlprz fsb 150 ale wzesniej dlugo pracowal na 145 jak daje 160 to smierc na miejcu poczatkowo objawia sie to coraz glosniejsza praca hdd a puzniej to zgrzytanie przy starcie i komp staje))))) nieORT: ORT: ORT: kturym podobno hdd przy zwiekszonym pci chodza no problemo ale jak widac ibm'y tego nie toleruja tak to jest jak sie niema dzielkikow na plytce( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dzięki ludzie, pocieszyliście mnie :) You've got fight for your right ........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jezeli slychac charakterystyczne stukotanie, to znaczy ze zaczynaja glowice uderzac w powierzchnie talerzy... zgon szybki i gwarantowany. Zawsze wlaczaj obsluge SMARTa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...