Nzimana Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam Zmieniam laptopa 17" na 13,3" i nie mogę się zdecydować. jedni doradzają mi to, inni tamto... A kurcze... Nie wiem który jest najlepszy... Mam 4modele pomóżcie mi proszę dokonać wyboru... 1. www.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_13_-14/876617_hp_probook_5310m_sp9300_w7p.aspx 2. www.komputronik.pl/index.php/product/96455/Notebooki_i_netbooki/Notebooki/Lenovo_Edge_NUD37PB_czerwony.html 3. www.komputronik.pl/index.php/product/88725/Notebooki_i_netbooki/Notebooki/HP_Pavilion_dm3_1010ew.html 4. www1.euro.dell.com/pl/pl/firmiinstytucji/Notebooki/vostro-3300/pd.aspx?refid=vostro-3300&cs=RC1078552&s=pad Dodam do czego używam laptopa. Oprócz tego że jest pomocny na studiach!!! (office i te sprawy) to oglądam MUZYKA internet skype i filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Z tych podanych wyżej Dell z gwarancją NBD będzie moim zdaniem najodpowiedniejszy (tylko nie podałaś konkretnej konfiguracji). Jeśli jednak zależy ci na jak najdłuższej pracy na baterii to weź Lenovo. Hp bym sobie odpuścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Z wymienionych DELL. Możesz też rozważyć nowego MacBooka z najnowszej serii (nieco ponad 3000) lub używanego MacBooka Air, obie opcje z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...