Slayer Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Zludne marzenia... ciekawe co zrobia z Neo po tym, jak zatrzymal straznikow w real world... moze to byl tesh matrix, tylko inny :P ? Powiem jedno: fabule troche spieprzyli, natomiast efekty sa OK.prawda - skoro maszyny niby juz 6 raz probuja zniszczyc to z marixem w matrixie musi cos byc.... ;) moze nasi bohaterowie obudza sie podobnie jak ta laska pod koniec Resident Evil [oni sami a w kolo pelno zombie] ;) :lol: Oj widze tutaj zerżnięcie pomysłu od genialnego i na serio bardzo dobrego filmu " 13 piętro"- tam właśnie był motyw, że koleś pracował nad wirtualnym światem, a później się okazało, że sam jest programem, a właściwie częścią gry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Tylko nie matrix w matrixie. To juz jest za mocno naciagane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Mi sie podobalo. CI, CO JESZCZE NIE OGLADALI NIECH NIE CZYTAJA DALEJ! Dalej jest dyskusja z roznymi malkontentami z poprzednich postow w tym watku. Piszecie, ze walki byly nierealne - ale przeciez mialy takie byc, nie pamietacie, ze to jest gra, symulacja rzeczywistosci? Cos jakbyscie grali np w Tekkena :D z przeroznymi combosami. Nie podobal mi obraz Zionu - straznicy dowiercaja sie do miasta, za pare godzin ma byc wielka naparzanka, a tu imprezka, polnagie laseczki tancza - jest fajnie. Kicha! Idiotyczne byly tez dla mnie sceny z rada Zionu - burdel na kolkach, a nie zarzad ostatniego bastionu - rozmazana baba i jakis ujarany Marley jako przywodcy :lol: Zapominacie tez o jednym wielkim plusie filmu: Monica Belucci aaaaahhh jak ona wygladala 8O , a scena z buziakiem byla swietna. Ubrechtalem sie jak rzadko. Bardzo mi sie tez podobal nowy, zadowolony z siebie agent Smith - scenka z poczatku filmu: "O Boże!", "O, wystarczy Mr. Smith". Podobal mi sie pomysl z wyjasnieniem zjawiska duchow, wapirow itp i momenty jak albinosi znikali w walce na ulamek sekundy przed trafieniem. Podobal mi sie tekst: "Gdzie jest Neo?" "Znowu odwala ten swój numer z Supermanem". Mialem naprawde duza satysfakcje kiedy Morfeusz mogl powalczyc z agentem majac w reku miecz :) Scena zderzenia ciezarowek - miodzio! Ogólnie jest dobrze, spodziewalem sie kichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 (...) Nie podobal mi obraz Zionu - straznicy dowiercaja sie do miasta, za pare godzin ma byc wielka naparzanka, a tu imprezka, polnagie laseczki tancza - jest fajnie. Kicha! zapomniales dodac ze taneczna scena przeplatala sie z zapinaniem trinity zrobionym jw klimacie taniego prono dla emerytow :lol: Idiotyczne byly tez dla mnie sceny z rada Zionu - burdel na kolkach, a nie zarzad ostatniego bastionu - rozmazana baba i jakis ujarany Marley jako przywodcy :lol:(...)mnie tam ta rada przypominala senat z drugiej czesci Star Wars (tylko czekac na Jar-Jar'a i Sith) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Uwazam, ze Ci ktorzy narzekaja na film i jego glupia fabule po prostu go nie rozumieja. Ale nie smuccie sie, Sean Connery tez nei rozumial scenariusza dlatego nei zagral w Matrixie. Wiec macie doborowe towarzystwo :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Moim zdaniem poprostu przegieli. Scana wskrzeszania Trinity jest tak lipna ze myslalem ze wyjde z kina. Poscig na autostradzie niby fajny, ale jaki samochod dogoni Bugatti995???? Ech zrobili z Neo supermana szkoda ze mu pajeczyna z rak nie wyskakuje. Fabula 4/10 Efekty 9/10 Muzyka 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jesli chodzi o scislosc to nie Bugatti (bo oni produkuje a raczej produkowali samochody) tylko Ducati 996. A co do wskrzeszania Trinity, mysle ze to normalne dla Neo, poniewaz tylko on z nich wszystkich widzi kod, i moze takie rzeczy robic. Przeciez w matrixie wszyscy to tylko kod. Wiec wyjmowanie kuli to nic nadzwyczajnego. Przynajmniej dla mnie :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Uwazam, ze Ci ktorzy narzekaja na film i jego glupia fabule po prostu go nie rozumieja. Ale nie smuccie sie, Sean Connery tez nei rozumial scenariusza dlatego nei zagral w Matrixie. Wiec macie doborowe towarzystwo :wink: :lol: dokladnie............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Na gazecie sa ciekawe przypuszczenia o co moze chodzic w matrycy. Lektura obowiazkowa dla twierdzacych ze w M2 nie ma fabuly :wink: http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,7...77603&a=6177603 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Bylem w kinie na Matrix Reloaded dwa dni temu. Fabula filmu byla taka sobie ale za to efekty specialne byly poprostu niesamowite. Szczegolnie poscig na autostradzie byl super. Z pewnoscia jest warto zobaczyc ten film. :D Tak swoja droga to jedna ze scen przypominala mi jeden z testow w 3dMark2001 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Tak matrix w matriksie i czeka nas tyle "odcinków" ile było wersji Matrix :). Fakt efekty spoko ale po co isc na film, krtóry trwa 2,2h skoro całe efekty pokazują w trailerach ??? A co do fabuły opiera się prawie cała wokół ataku na Zaion a na koniec mamy zamiast pokazanego ataku zdanie : " Wszyscy zgineli .......... poza jednym " :lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...