burro Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ma ktos zhakowanego BT z wylaczanym uploadem?? Poprostu mam SDI i nie kce mni sie na 500MB czekac 30H. A uploadu zawsze mam wiecej niz downloadu. W czytalem na jakims forum ze sie da wylaczyc upload :D Wszelkie wiadomosci na PM.... THX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 I "Dzięki" takim uzytkownikom jak Ty cała idea P2P dostaje w łeb. Też mam SDI i jakoś w żadnym programie nie wyłaczam UP i żyje zarówno ja jak i moje SDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Wyrzuc program - nie bedzie problemu z uploadem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 gdyby transfer szedl po roowno to ok ale 400mb uploadu na 120mb donwloadu to chyba nie poroowno nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 http://btplusplus.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...