Racuch Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Gratulacje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Super! Jeszcze raz gratuluje świetnego układu. Widać włożoną pracę w ten układ, oczywiście Darmacz wkładał pracę :P ale poskładane wszystko bardzo elegancko :) Miód malina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 atomel chętnie zobaczę jakieś info z testów systemu po zmianie z i7 920 na 980x ... Projekt jak dla mnie 100% perfect,no compromise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Elder, Wyników jest sporo w tematach o i980x i płycie. Generalnie układ jest bardzo wydajny i walczy wynikami z każdym chłodzeniem wodnym. Tutaj 2 złote pucharki: Edytowane 27 Lutego 2011 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Super maszyna! Gratki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupcengier Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 maszyna zajebiaszcza :) ile cale to kosztowalo ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Projekt nie miał założonego jakiegoś określonego budżetu. Ponieważ toczył się prawie rok więc wydatki znośnie się rozłożyły. Suma - nie wiem, bo przestałem liczyć jakoś w jego połowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Zdradź chociaż na jakiej kwocie zatrzymałeś się z liczeniem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Shooter nie rozwodzimy się nad stroną finansową projektów ani na tym forum ani na innych. Ceny podzespołów masz w necie a o ceny custom modów w alu pytaj na priv np Darmacza EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) Słusznie. Na marginesie w ten projekt Darmacz włożył dużo serca i jako współautor raczej stracił niż zarobił za co mu serdecznie dziękuję. Edytowane 19 Maja 2011 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Troche odkopalem temat ale naprawde jestem pelen powdziwu... Projekt wykonany perfektyjnie w kazdym calu, z dbałością o każdy - nawet najmniejszy szczegół. Idealnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Komputer jest na sprzedaż, jak również monitor 26" IPS (LG W2600HP) oraz pozostałe akcesoria typu klawiatura, myszka itd. Chętnych proszę o kontakt. Szybki opis kompa w stopce, ponadto w kompie są dyski Intel SSD 80GB oraz Seagate 1TB. Edytowane 17 Marca 2013 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maragast Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Taki komp sprzedawać. Tyle pracy i serca poszło w zbudowanie takiego układu, z pewnością aż żal serce ściska. Albo bardzo potrzebujesz kasy, albo planujesz od podstaw zrobić coś nowego. Jeśli chodzi o tą drugą ewentualność podzielisz się w jakiej budzie robisz następny układ??? Pytam tylko z ciekawości bo z niemałym podziwem oglądałem galerię twojego builda. Kupnem zainteresowany nie jestem gdyż złożyłem sobie układ w Cosmosie 2, teraz czekają mnie tylko wykończenia (oploty i podświetlenie): http://forum.purepc.pl/topic/351479-projekt-cooler-master-cosmos-2-wc-by-maragast/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Cześć, piszę w imieniu Atomela, jestem jego synem. Niestety on już nie może zajmować się komputerem. Wiem, że ten komputer kosztował go dużo czasu i pieniędzy, ale nie ma komu go przejąć, więc zdecydowałem się na sprzedaż. Najchętniej sprzedałbym go jako całość. Ofertę wystawię najpierw na tym forum, bo wiem że projekt jest tu znany i jest tu sporo entuzjastów overclockingu i WC. Pozdrawiam, mcr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja bym go zostawił... A co sie stało z Atomelem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...