Gość marantz5003 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Problem jest następujący. Po zainstalowaniu najnowszych sterowników nvidi pojawił się problem z odtwarzaniem filmów za pomocą odtwarzacza Media Player Clasic. Filmy klatkują, dźwięk przerywa, przesuwanie okna podczas odtwarzania praktycznie nie możliwe. Dodam że wgranie starszej wersji sterowników czyli 195.62 usuwa problem. Kodecki mam najnowsze sprzęt to: cd2 e8200 @ 3,8ghz nvidia 8800gts512. Czy ktoś u siebie zauważył taki problem po wgraniu tych sterowników??? Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 To jest znany problem. Wina sterów Nvidii. Wróć do poprzedniej wersji albo czekaj na aktualizację sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wątpię żeby to była wina sterowników, mam te same stery, ten sam odtwarzacz, win7 i żadnych przycięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 link 197.13 Problem jest przy EVR i dekodowaniu na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ok. dzięki za wyjaśnienie sprawy. Nvidia zawsze słynęła z dobrych i dopracowanych sterowników ale coś ostatnio im nic nie wychodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) link 197.13 Problem jest przy EVR i dekodowaniu na karcie. Znany tylko promil użytkowników ma ten problem , także nie wiem czy to wina sterów. Sprawdzę u siebie te stery , bo w sumie praktycznie nigdy nie używam sterów oficjalnych sterów od nvidii :wink: Edit: Rzeczywiście jest problem na 197.13 , są ścinki , ale tylko w wybranych momentach - dziwne. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 potwierdzam, losowo się czasem zacina ogólnie od jakiegoś czasu mam losowe wywalanie się sterownika graf., winił bym raczej win7 w Vista 64bit no problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Posiedziałem trochę i wyeliminowałem ten problem z evr custom , póki co na na win7 32bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) 197.45 to samo ale nie we wszystkich formatach Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...