timmon24 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam mam wcześniej opisany zestaw głośników. Wszystko było dobrze do chwili kiedy podłączyłem swoje mp3 jackiem miałem ustawiony kanał na stereo 1 .wszystko grało idealnie po 15 min słuchania muzyki panel kontrolny nagle się wyłączył wcześniej na sekundę muzyka biegnąca z mp3 zamarła. Nie miałem ustawionej dużej głośności na 1 /4 bass tylko na 3 kreski więc to nie powinna być wina że głośno grałem ? Nigdy się nie spotkałem z takim problemem wcześniej . OK potem wyłączyłem włączyłem ponownie głośniki poprzez przełącznik na subboferze .czerwo światełko się zapaliło to myślę sobie że nic się nie stało .bałem się że głośniki w ogóle się nie uruchomią . panel działa podłączyłem sprzęt ale w ogóle nie działają gniazdka Coax i stereo jack .próbowałem wiele kombinacji podpinałem mp3 ,dvd ,komputer robiłem ustawienia stero 1,2,3 ale nic Jedynie co widnieje to Brak Sygnału. Aha przez ułamek sekundy na wyświetlaczy pojawił się komunikat o treści error 609. Nie wiem co teraz zrobić ? Na internecie wyczytałem że panel idzie zresetować trzymając chwilę Seetting i Input próbowałem również ale zero efektu Co mnie zaskoczyło to że panel załapał bo dłuższym wyłączeniu i resecie ale nie wszystko jest jak powinno .wyświetla mi cały czas Mute on czego nie można zmienić .Miał ktoś z was podobny problem z tymi logitechami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 oddaj na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 rozmawiałem i dopiero we wtorek będę mógł oddać głośniki na gwarancję .może do tego czasu jakoś ożyją bo zastanawia mnie niesamowicie czemu na panelu nie daje się wyłączyć Mute na OFF za pomocą panela i pilota bez różnicy nie działa :( Co ciekawe reszta działa ! :) tzn wykrywa teraz podłączane urządzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 stwierdzono że wadliwy na pewno będzie sam panel sterujący i dzisiaj wysłałem na gwarancje pocztą jak przyjdzie to zobaczymy czy faktycznie w tym problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 próbowałeś resetować panel? przecież na gwarę możesz wysłać kurierem na ich koszt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panel resetowałem nie przyniosło efektów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...