Adziu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Mam pytanie i od razu zaznaczę, że szukałem odpowiedzi w różnych źródłach, ale nic nie znalazłem. Otóż mam zamiar zmienić podstawke LGA775 na AM3, a mam blok FLOWPIN: Więc czy ta zapinka jest kompatybilna z socketem AM3? Ewentualnie proszę o podanie rozstawu AM3 to zmierzę rozstaw w swoim bloku i będę wszystko wiedział :) Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Adziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Rozstaw AM2/AM3 : 45x 92mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie bedzie pasował musisz kupic nową zapinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...