gentillo Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nvidia wycofała stery do nforca 2.41 w zamian wprowadzając 2.42 bez sterownika IDE. Jednak paściarze z tej nVIdii. http://www.nvidia.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 A spróbuj odinstalowac 2.41 to zobaczysz jaka trafi ci sie niespodzianka. System do reinstalki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Update!!!!!!!! NVIDIA wycofała także 2.42 8O 8O 8O 8O 8O 8O aż się boję zapytać dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ale jak na razie nic dziwnego nie zauważyłem. Może lepiej nie wywoływać wilka z lasu. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszsz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Hello wam ja wpadlen na genialny pomysl :D moj kolega mani juz wie jaki ;] Zgrajcie sobie orginalne sterowniki nfs7-s i sciagnijcie najnowsze 2.42 ktorych juz nie ma i zgrajcie je na sile w orginalne. Poprostu stare pliki sie pozastepuja a orginalna instalka sterow zainstaluje nowe stery do audio SMBus MemCtl. Chodzi zaczapiscie i wszystko dziala ja tralala. Bedzie takze IDE ktory w orginalnych sterach lazi bez zarzutow POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...