Zimny Herbert Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam, chciałem podkręcić moją kartę w rivatuner jednak nie mogę zwiększyć taktowania rdzenia powyżej 700 mhz, kiedy zainstalowałem ntune dało się podkręcić jednak ntune przy próbie uruchomienia robił bluescrena i restart komputera, pracuje na viście 64 bit, w czym możne tkwić problem ?, chciałbym tę kartę trochę podkręcić w rivatuner i utworzyć sobie profile 2d/3d do gier, proszę o pomoc, próbowałem najnowszych sterowników i starszych, dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Sprobuj w tym programiku: EVGA Precision 1.9.1 download - Programy & Spolszczenia Wlasciwie to lepiej podkrecic karte w biosie. Tam tez mozna ustawic taktowania dla profili 2d i 3d. Sciagnij nibitor i edytuj nim bios. Bios karty sciagnij poprzez gpu-z. W gpu-z pod logo nvidi jest znaczek. Tam kilikasz i zapisujesz bios do pliku. GPU-Z 0.4.2 download - Programy & Spolszczenia Download NVIDIA BIOS Editor (NiBiTor) 5.4 - Change hidden features, sign-on message, etc. on Nvidia cards - Softpedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...