TraFicK Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Po 1 nie znam sie kompletnie na sterownikach idetonatorach itp ... Potrzebuje najnowszych sterownikow czy tam detonatorow : ) Do karty Geforce 2 MX jak by ktos mogl podac bo ja sie w tym wszystkim pogubilem lame jestem z tej dziedzinyy ;] Aha i czym sie roznia sterowniki od detonatorow? : | Z gory thx ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Po pierwsze to wcale nie potrzebujesz najnowszych bo nie są optymalizowane pod Twoją kartę tylko pod GF4 i FX. Do GF2MX polecam wersję 30.82, jest najszybsza i zapewnia bardzo stabilną pracę. Do ściągnięcia pod adresem http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_30.82 dla windy XP/2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dzieki :) Hm wypadalo by zakupic jakas karte graficzna nowa komp nowy a karta zostala ; ] Aha takie pytanko na boku duza jest roznica miedzy pamiecia DDRAM 266 mhz a 333 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Yyyyy, moment. Na stronie nvidii są chyba tylko najnowsze? Poszukaj 30.82 na www.nvidia.com.pl w dziale download->nvidia referencyjne. I faktnycznie zostań na 30.82. Testowałem kilkanaście detonatorów, i wychodzi mi, że do 2MX najsensowniejsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Na nvidia.com są wszystkie, trzeba tylko umieć znaleść. Pozatym przecież podałem linka więc o co chodzi ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Fuck, sorry. Sieć mi wolno działa, przerwałem ładowanie, nim doczytałem do końca. O nic nie chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...