Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam 6 dni temu gdy gralem w gta IV wyskoczyl mi blad "sterowniki ekranu przestaly normalnie dzialac" cos tam gdy go zresetowalem nie mialem biosa ani nic kompletnie nic.. tylko czarny ekran i nic wiecej komputer chodzi tylko nic sie nie pokazuje co to moze byc..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Po naciśnięciu przycisku POWER wentylatory dyski działają ale na ekranie ciemno? Monitor się uruchamia czy jest w stanie czuwania? Dwie opcje z tego co piszesz. 1. Padnięta płyta/bios 2. Padnięta k graficzna. Pożycz grafikę od kogoś i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak dokladnie tak jade do miasta kupie karte grafi i zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Interista Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie kupuj!!! Pożycz od kogoś grafe, jak dalej nie działa to płyta główna uwalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 1. Nie przeczytałeś przyklejonych tematów! 2. Nie podałeś konfiguracji kompa. 3. Jedną z opcji jest także zasilacz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmm nie kupilem nie moglem znalezc takiej grafiki pod mojego PC a obawiam sie ze mam zastara plyte glowna oraz procesor bo jak wlaczylem PC i popatrzylem uwaznie to leca jakies dymy i strasznie smierdzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmm nie kupilem nie moglem znalezc takiej grafiki pod mojego PC a obawiam sie ze mam zastara plyte glowna oraz procesor bo jak wlaczylem PC i popatrzylem uwaznie to leca jakies dymy i strasznie smierdzi.. W takim razie postaraj się o nowy zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mam zasilacz ale obawiam sie ze zaslaby bo on ma 230v 195w max a moj ma 385w max wiec nie wiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Podaj config, markę zasilacza bo bez tego nic Ci nie możemy pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a moze ja nakrece film co sie dzieje pokaze co i jak dam na YT a potem dam linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 :mur: my już wiemy co się dzieje teraz chcemy wiedzieć co siedzi w komputerze! jaki proc mobo itd. i co najważniejsze ZASILACZ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 firma HP mialem prawie taki sam komunikat : Sterownik ekranu przestał odpowiadać. Sterownik ekranu nv4_disp przestał normalnie pracować. Zapisz pracę i dokonaj ponownego rozruchu systemu, any przywrócić wszystkie funkcje ekranu. Przy następnym ponownym rozruchu zostanie wyświetlone okno dialogowe umożliwiające przekazanie danych na temat tego błędu firmie Microsoft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 firma HP rozumiem, że HP to producent twojego komputera? to teraz napisz jaki masz procesor, jaka płyta główna, jaka karta graficzna, ile ramu i jaki dokładnie zasilacz. jeżeli nie wiesz co konkretnie siedzi w środku to napisz po prostu, że nie wiesz. zakładam, ze ten komputer to nie laptop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Interista Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dobraa. Nie stresujcie się. Mysus to niedoświadczony użytkownik, dziś się zarejstrował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak to nie laptop ramu 2 GB 533mhz dysk 160GB procesor 2.6 (2 rdzeniowy) karta grafiki ge force 9700 cos 256mg a zasilac to wlasnie niewiem ale pisze na nim HP 365w max plyta glowna niewiem czy to to ale MSI system xp dodatek sp2 ale w configu zmienilem na sp3 komputer : Amd Athlion 3500+ Interista dziekuje Ci ale mnie juz to wkurza cale swieta zmarnowane.. nawet w gta IV nie pogralem a jestem uzalezniony tak samo w metku chciales 79 wbic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Interista Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 I NA TYM IDZIE GTA4??!! :o Czyli komp kupowany w hiper/super markecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ^^ tak ;p ale jezeli nic z tym nie zrobie kupuje nowy PC ramu z 8 GB + dysk 1tb + karte grafi ati 2gb + i wogule cos dobrego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Czyli rozumiem że raz wyskoczył ten komunikat, a teraz już nic się nie dzieje tak? Najprawdopodobniej to zasilacz dokonał swego żywota choć niekoniecznie, czy komputer piszczy w jakiś sposób czy tylko załączają się wiatraki nic więcej??Dysk startuje? Tylko nie kupuj znów w supermarkecie czasem :lol2: Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez maro0912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmmm jestem na Mack'u (anglieski komputer) mam 4 wiatraki wszyskie sie bawia tzn kreca daje capslock nie dziala num lock tak samo jak chce wysunac dysk nic ... hmmm piszczy nie nie piszczy poprostu gdy klikam power wlaczaja sie wiatraki monitor gdy jest online ma niebieski kolor a gdy komputer jesr ofline to zolty a nawet gdy wlacze dalej jest zolty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) na chwile obecną wszystko już masz napisane. 1. zorganizuj zasilacz, tak żeby miał przynajmniej 400W 2. pożycz od kogoś kartę graficzną 3. przyjrzyj się skąd dokładnie leci ten dym, jeśli z płyty, to do wymiany. rozważ zakup jakiś używanych podzespołów, jeżeli przymierzasz się do zmiany kompa. jak to zrobisz i dalej będą problemy to się odezwij. btw tu się póki co nikt nie spina, a największą wyrozumiałością wykazał sięchyba mod - nie ten dzial - brak konkretow - offtopy e:ort Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez R4dziK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmm z tym zasilaczem to bedzie trudne ale jak by cos nie tak bylo z zasilaczem to bby nie wlaczyl komputer a napewno nie dzialal by wiatrak dobra widze ze zaduzo z tym roboty wole kupic nowy PC moze nie jestem bogaty i nie bede ale treba sie bawic.. bo bez zabawy szkoda zyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmm z tym zasilaczem to bedzie trudne ale jak by cos nie tak bylo z zasilaczem to bby nie wlaczyl komputer a napewno nie dzialal by wiatrak I to jest właśnie podstawowy błąd większości :wink: Jeżeli nie masz od kogo pożyczyć zasilacza (MARKOWEGO!!) to możesz kupić taki i będzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Maro posluchaj nie jestem bogaty komputer mam od 2002 dokupowalem czesci zamienialem podkrecalem staralem sie jak najlepiej go zrobic ale nie udalo sie wole juz kupic nowy PC ktory ma gwarancje i jest w miare dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 hmm z tym zasilaczem to bedzie trudne ale jak by cos nie tak bylo z zasilaczem to bby nie wlaczyl komputer a napewno nie dzialal by wiatrak dobra widze ze zaduzo z tym roboty wole kupic nowy PC moze nie jestem bogaty i nie bede ale treba sie bawic.. bo bez zabawy szkoda zyc Jeżeli uszkodzony jest zasilacz, to mimo wszystko komputer może się "uruchomić" tak jak to jest u Ciebie. Napisz z jakiego miejsca dym się wydobywa. Nawet jak chcesz kupić coś nowego to nie ma sensu uśmiercać tego kompa, zawsze można sprzedać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysus Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 niewiem skad ten dym leci nie moge zobaczyc nagram film telefonem dam na YT a nastepnie podam link k? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...