Yossarian Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 What is .REAL. ? How do you define .REAL. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie uzywam IE 6 tylko OPERA 7.11 :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie uzywam IE 6 tylko OPERA 7.11 :wink: :lol:F12 > Przedstawiaj się jako Opera. Ale wtedy ten obrazek w ogole nie podaje przeglądarki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 tez uzywam opery i ten "obrazek" daje sie latwo w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a robic :) pokazywal mi od IE6, poprzez Mozille i NEtscapea do braku przegladarki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 QL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Yossarian mam pytanko....Ty jestes z Lublina?? Siec w firmie IM?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie... jestem z Krakowa i mam lacze tepsoidalne :) a dlaczego pytasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 bo wyglada na to ze AHU jest :>>> LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 bo wyglada na to ze AHU jest :>>> LoL No wczoraj nie kontaktowalem i dopiero pozniej sie kapnalem ze to pokazjuje moje IP....hehehe :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...