stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 mam irocka z 64 mb karta smartmedia i za cholere nie wiem jak wgrac muze na nią? mam win xp i sprzęt zostal wykryty i zainstalowany poprawnie. co z tym dalej zrobic? myslalem ze to zostanie wykryte jako dodatkowy dysk a tu nic... ma ktos cos takiego? moze cos podobnego? zarzuccie jakies rady... dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 eeee...to powinno byc wykryte jako dod. dysk :/ a jak tak nie jest..... hmmm nie dostales jakiegos softu do tego mp3 playera?? :/ moze miec managera......i wtedy np odtwarzacz przez usb do kompa.... co to znaczy, ze sprzet zostal wykryty??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 A może by tak manual? Np. na stronie producenta, jeżeli nie masz papierowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 po podączeniu przez usb powinien być widziany jako osobny dysk, na 100%. jeśli nie ma tak to poszukaj w załączonym sofcie, instrukcję przeszukaj. jak nie to może niech w sklepie spróbują albo obczają inny egzemplarz (chociaż wątpię żeby to coś dało). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 sek w tym ze to jest ze tak powiem odtwarzacz z drugiej reki i dostalem go golego do przetestowania..... nic do niego nie mam jako dysk dodatkowy go wlasnie nie wykrywa....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 to lipa, nie wiem jak ci pomóc. może inny system ? może soft z netu od producenta ? instrukcja .pdf ? więcej nie doradzę bo nie wiem już jak. good luck ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 sek w tym ze to jest ze tak powiem odtwarzacz z drugiej reki i dostalem go golego do przetestowania..... nic do niego nie mam jako dysk dodatkowy go wlasnie nie wykrywa....... ALE TEN PLAYER PRZECIEŻ MA PRODUCENTA. Zazwyczaj na stronie można pobrać instrukcję i nowy soft. Szukałeś przynajmniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 znalazlem tylko jego specyfikacje i przy wymaganiach nic o sofcie nie ma.... http://www.tigerdirect.com/applications/Se...p?sku=F250-1006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 podlaczenie kabla powoduje ze na wyswietlaczu pojawia sie napis downloading.....ale zadna funkcja odtwarzacza wtedy nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 dobra mam stronke producenta postaram sie cos znalezc jest tam jakas plytka na obrazku dolaczona do zestawu..... czyli cchyba jednak jakis soft trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ok soft sciagnalem i wszystko wponsiu dzieki chlopaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Gratulacje :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dzięki :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie ma za co:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...