highonfire Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ok mam problem z ta karta (tak wiem ze jest stara ale wg mnie wyprzedza stosunkiem jakosc/cena wiele półproduktow creativa) mam w komputerze 2 porty pci na jednym dzwiek przycina sie na milisekundy i jest to cholerenie denerwujace na drugim porcie jakosc dzwieku jest jakby czestotliwosc była cholernie niska (a ustawiona jest jakosc cd) korzystam z windows 7, w biosie wylaczylem wbudowane ac97 i nie dokonca wiem jak juz sobie z tym poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 żarty sobie robisz?to paździeż którego na łeb pobiły PIERWSZE integry...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 "Jakość CD"? To w 7 jest jeszcze ten archaiczny przełącznik? Nie wspomnę już nawet, że dotyczył on chyba nagrywania, a nie odtwarzania. Albo masz konflikt sprzętowy, albo sterowniki nie grają. Poczytaj temat o Windows7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...