oneeye Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 witam i pozdrawiam mam problem! mam 4 płyty główne msi 6117 z celeronami 300 i dzieje się dziwna rzecz mianowicie komputer nie uruchamia się po dłuższym spoczynku; trzeba go pchnąć zworką cmosa i rusza; wyłączę i za pół godziny się uruchomi, ale na drugi dzień już nie ma bata na nie. Znowu musze go pchać zworką napomknę że są kompy spiete w sieci z głównym wyłąćznikiem zasilania czy ktoś miał może takie doświadczenie !! ? pytałem fachowca i powiedział mi że na 100% obejdzie się bez wymiany jakiegokolwiek kondensatora lub układu teraz pytanie o co chodzi bo fachowiec fachowcem ale powiedzieć nie chce i po raz kolejny się sprawdza że jeśli nie wiadomo o co chodzi zawsze chodzi o kasę thx z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 na wsztkich cp to samo ??!!!?? !!! ja bym postawil na slaba baterie podtrzymujaca coms Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...