Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Hello hello pszczółki moje kochane ... to ja wasz kochany Chaos .. yyy .. zaraz zaraz ... ja nie o tym Dzieki uprzejmości eXtremeMem trafiły do nas 4 sztuki radziów 5870 Connect 3D (no moze wiecej niz 4 ale co tam :P ), więc zeby pudełka sie nie kurzyły na półkach i nie dodawały tylko +5 do szacunu na dzielni postanowiliśmy of coz cos z nimi zrobic. Do boju przystąpił również nasz przecietny gulfiacz oraz classy 4way. Lekko nie było. A wyniki sa takie jakie sa tylko i wyłacznie dlatego ze zabrakło czasu i LN2. Przez 2 dni wylaliśmi ponad 70L azotu i puściliśmy szereg niedozwolonych słów w strone bogu ducha winnego monitora stojącego na biurku. W tym miejscu chcielibyśmy podziekowac wszystkim którzy przyczynili sie do tego wydarzenia, w szczegolności firmie eXtremeMem (pozdrawiamy chłopaki), Intel oraz Enermax No ale myśle ze było warto 2x 2nd place WR w 03 i Vantage 1x 3rd place WR w 06. Sprzet: Intel Core i7 980X EVGA Classified E762 4-way SLI 4x Connect3D 5870 OCZ Blade PC17000 Enermax Revolution 1250W + 1050 a na screenach wyglada to tak: 3dmark03 204732 3dmark06 41993 3dmarkVantage 54641 ORB 05 do zrobienia .. 06 do konkretnej poprawki. Nad reszta da sie jeszcze co nieco wypracowac. Bedzie dogrywka napewno. Orby beda jak ryba wróci do chaty bo gdzies polazł a ja nie zabralem żadnego oprócz Vantage'a. STAY TUNED. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hahah, gratulacje ! :rolleyes: To co chaos, wbijasz do top 10? B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hahah, gratulacje ! :rolleyes: To co chaos, wbijasz do top 10? B-) raczej rybke wbijemy rybke w top3 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Piękne wyniki. Gratuluję. Kto zalewał 5 kontenerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kto zalewał 5 kontenerów? trzeba sie zmieniac bo rece sztywnieja i marzna od takich ilosc przelanego azotu ;] po pewnym czasie doszlismy do wniosku ze najlepiej jak jeden leje 4 grafy a drugi proca ;] zreszta taki bench jest idealnym przykladem dla takich krzykaczy co to ciagle gadaja "dajcie mi taki sprzet to tez zrobie" Tyle spraw co wychodzi przy takich testach to masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Myślę, ze takie coś niewiele by kosztowało, ale ułatwiłoby sprawę znacznie: XtremeSystems Forums - View Single Post - DryIce/LN2 Container Gallery by Otterauge Wyniki dobre jak zawsze. BTW do 3d marka 2k3 HT też potrzebne? ;) Może bez coś więcej poleci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no gratki :) grafy nie szły wyżej na rdzeniach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Myślę, ze takie coś niewiele by kosztowało, ale ułatwiłoby sprawę znacznie: XtremeSystems Forums - View Single Post - DryIce/LN2 Container Gallery by Otterauge Wyniki dobre jak zawsze. BTW do 3d marka 2k3 HT też potrzebne? ;) Może bez coś więcej poleci. to cudo jak dla mnie to pomyłka . przecież wszystkie grafy nie grzeja sie tak samo .. trzeba kazda polewac idywidualnie... chyba ze benciach!esz na 3x 275 Lightning przy -186 ;] ^^ no gratki :) grafy nie szły wyżej na rdzeniach? thx pójdą :) Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bjuti :) Jakie np problemy mieliście, że tak zapytam z ciekawości? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 to cudo jak dla mnie to pomyłka . przecież wszystkie grafy nie grzeja sie tak samo .. trzeba kazda polewac idywidualnie... chyba ze benciach!esz na 3x 275 Lightning przy -186 ;] ^^ thx pójdą :) Grafy na tamtych fotach nie miały CB i dlatego zastosowali taki patent ;) Gratuluje wyników :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ryba sie napil i poszedl spac. Ot taki problem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Cztery foteczki dla ciekawskich ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulbacz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Eeeeh.... kurcze gdybym ja tak mógł pokręcic mój sprzęt...... ale jeszcze muszę się jeszcze troszke pomęczyć z moim prckiem by z niego wycisnąc 3,6 GHz ostatnio osiągłem 3,0GHz na Box'ie ps. jestem początkującym O.C Gratulacje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) te 3 pojemniki to chyba najdroższe Alu na rynku kg/pln ;d;d swoją drogą to te 4 GPU po 1200MHz na jaju wymagało niezłego refleksu w polewaniu :) Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nieźle aparat ustawiasz, że masz tak białe ściany :lol: Ten 21HCL już prze nie jedne ręce overclockerskie przeszedł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Robi wrażenie... od 5min szukam szczęki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ... Ten 21HCL już prze nie jedne ręce overclockerskie przeszedł ;) ciiii. Fakt faktem bardzo dobre dewary robi taylor warton. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Robi wrażenie... od 5min szukam szczęki :) ty zbierasz szczeke od screena a my jak widzielismy to live to mielismy na ustach niezle banany ;] lepsze opadanie szczeki na podloge powoduje chyba tylko odpalenie furmarka i czegos na proca i zwrócenie głowy w strone liczników poboru pradu dla obu zasilaczy ;] w kazdym razie w pelnym stresie z obu sumarycznie ponad 1,5kw (taki czajnik elektryczny prawie) i nie moge cos namowic ryby zebysmy odpalili na tym crysisa :P Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ojciec ryby już się przyzwyczaił, że licznik od prądu tak zapie!@#%la? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ojciec ryby już się przyzwyczaił, że licznik od prądu tak zapie!@#%la? :lol: w benchmarkach nie jest tak zle .. ~1k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zawsze mogą powiedzieć, żę mieli do pospawania bramę wjazdową i ojciec powinien to łyknąć :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...