Szot69 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Chciałem podkręcić swojego Radeona, jednak napotkałem kilka problemów. Chciałem użyć Riva Tunera, nie obyło się bez problemów;/ Więc przerzuciłem się na Ati Tray Tools/ Poczytałem trochę w necie i niby ludzie osiągają taktowania pokroju 950+/1250+. Ja doszedłem do 840/1250 to miałem już spore problemy. I tu jest moje pytanie czy może robię coś źle czy po prostu mam pecha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Te 950/1250 to w jakich warunkach było osiągane ? Czysta karta z fabrycznym chłodzeniem czy może karta z lepszych chłodzeniem i modami ? twoje 840/1250 to i tak dużo - karta ma na stock 700/1150 mhz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szot69 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Karta niby bez żadnych modów i z fabrycznym chłodzeniem była(które jest wg mnie b. dobre ponieważ w strasie bez oc nie widziałem 60+ stopni :P). Napięcia też nie podwyższałem zostałem na 1.1 bo jak podniosę to chyba może być nieciekawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Chyba będziesz musiał podnieść V bo dalej nie ruszysz. Nie jestem specem w tej dziedzinie ale tak to zazwyczaj wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...